poze 3 sud est turneu discoteca

3 Sud Est - turneu "Discoteca"

Arges , Pitesti. Vineri 1 Martie 2019 22:00
Club Hush, Str. Armand Calinescu Nr. 9

Categorii: Muzica si Concerte

3 Sud Est pornește într-un turneu național, "Discoteca - Amintirile mă răscolesc" și ajunge în Club Hush din Pitești pe 1 martie.

Trupa va face o călătorie muzicală în timp din 1997 până în prezent. Hituri precum “Ai plecat”, “Amintirile”, “Clipe”, “De ziua ta”, “Emoții”, “Stele” și multe alte piese vor suna magic cântate la unison alături de fanii trupei.

3 Sud Est s-a înființat în anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul "Ai plecat", un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artiști au fost numiți "Regii muzicii dance", iar piesele lor au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat apoi o lunga istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de piese lansate.

În 2016, 3 Sud Est lansează "Adio", iar la finalul anului, în pragul aniversarii a 20 de ani, după un an plin de concerte, 3 Sud Est își surprinde fanii și lansează poezia muzicală "Cine ești?", hit care a adunat numeroase reacții pozitive în mediul online și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale. În 2017, cei trei artiști lansează "Am dat tot", apoi încheie anul și turneul aniversar cu hitul "Stele", prima piesa de pe albumul "Epic".

În primăvară anului 2018, după ce a susținut un show "Epic" în orașe precum Craiova, Cluj și Timișoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au fost invitați să împărtășească emoția celui mai recent material discografic în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto și Windsor. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie”.

Mai multe detalii: https://www.infomusic.ro/agenda/3-sud-est-turneu-discoteca-pitesti-martie-2019/

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 303
Cuvinte cheie: 3 Sud Est , pitesti , Evenimente Pitesti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 572 zile, 24 Feb. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .