poze lecturi urbane revine in bacau de mos nicolae

Lecturi Urbane revine in Bacau de Mos Nicolae

Bacau , Bacau. Luni 6 Decembrie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Mai tineti minte prima editie "Lecturi Urbane din Bacau? Ei bine, Lecturi Urbane se intoarce. Proiectul de implicare sociala care a cuprins intreaga tara se pregateste de o revenire inedita in orasul nostru.

Pentru ca la Bacau a fost, asa cum ne-am propus, editia care a adunat cei mai multi participanti din tara, de data aceasta ne-am gandit sa va provocam cu o idee care nu s-a mai facut: O editie de Lecturi Urbane simultana in mai multe licee. Am ales data de 6 decembrie, de Mos Nicolae, pentru actiunea simultana, iar astfel sa aveti ocazia sa daruiti o carte in liceul vostru, in pauza mare, intr-un loc din liceu vizibil pentru cat mai multa lume (curtea scolii/holuri, in functie de vreme).

Ideea este foarte simpla: noi va punem la dispozitie materialele pe care le veti personaliza si le veti folosi pentru o colecta de carte timp de o saptamana incepand de luni, 29 noiembrie. Cartile pe care le veti strange
in acest timp vor fi cele pe care le veti imparti in timpul editiei, celor care nu participa si nu citesc cu voi.

Materialele sunt un template de afis si unul de semn de carte la care veti adauga o imagine reprezentativa liceului vostru. Prin afis veti anunta colegii si va va ajuta sa faceti colectarea de carte, iar semnele de carte vor fi puse in cartile pe care le veti strange. Materialele acestea le vom publica aici spre download pana la sfarsitul saptamanii acesteia (26-27 noiembrie). Voi va organizati la nivel de liceu sa promovati actiunea si sa obtineti sprijinul profesorilor, ceea ce cu siguranta il veti avea.
Nimic mai simplu, nu?

Mai multe detalii: http://www.inimabacaului.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 710
Cuvinte cheie: Bacau
george

Adaugat in urma cu 4895 zile, 24 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .