poze 12 hours dance marathon easter edition 2010

12 Hours Dance Marathon - Easter Edition 2010

Bacau , Bacau. Duminică 4 Aprilie 2010 22:00
CCS

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

Bilete in locatie: 40 ron de la 22:00 la 06:00 / 20 ron de la 06:00 la 10:00

Editia speciala de Paste a Maratonului se intinde pe durata a 24 de ore, si aduce pentru prima data in Moldova un nou gen de petrecere. Incepem duminica, 4 aprilie 2010, la Casa de Cultura din Bacau, nu in cort cum v-am obisnuit pana acum, datorita conditiilor de vreme nefavorabila, unde o sa aveti parte de 20 de artisti, 14 prestatii, 3 live act-uri, 2 scene si o singura petrecere care va tine pana luni, 5 aprilie 2010 la ora 22:00.
Concurs: intra pe zebraclub.ro si poti castiga o invitatie de 2 persoane la acest eveniment, oferite de Club Zebra si kristofer93.com.

Underground Level: 22:00 - 4 aprilie -> 22:00 - 5 aprilie:

* Masomenos (Welcome to Masomenos, France)
* Raresh ([a:rpia:r], Circoloco, Sunrise, Bucharest)
* Pedro ([a:rpia:r], Cadenza, Circoloco, Sunrise, Bucharest)
* Zotist (Sunrise, Bucharest)
* NoiDoi (Barraca Music, Sunrise, Bacau)
* Sebo (Sunrise, Bucharest)
* Moto (Local Intruders, Iasi)
* Inner (Local Intruders, Iasi)
* M.N.T.S (Live Act, Zebra Events, Bacau)
* Vlad Dima (Zebra Events, Bacau)

Upstairs Level: 22:00 - 4 aprilie -> 07:00 5 aprilie:

* Haute Culture (Mainevents, Bucharest)
* Suie Paparude (Live Act, Mainevents, Bucharest)
* Gojira (Groove++, Bucharest)
* Stefan Rou (Zebra Events, Bacau)
* Claudiu Sandulescu (Live Act, Zebra Events, Bacau)
* Comrade Vlad (Live Act, Zebra Events, Bacau)

Proiectii Vizuale 3D
Upstairs Level: Visual Playground (vpg.ro, Iasi)
Underground Level: Cote (Bucharest)

Timetable Underground Level:
Vlad Dima: 22:00 - 23:00 -> 1h
M.N.T.S. (Live Act) 23:00 - 00:00 -> 1h
Masomenos: 00:00 - 02:00 -> 2h
Raresh & Pedro: 02:00 - 06:30 -> 4,5h
Zotist: 06:30 - 08:00 -> 1,5h
Sebo: 08:00 - 09:30 -> 1,5h
NoiDoi: 09:30 - 11:00 -> 1,5h
Inner: 11:00 - 12:30 -> 1,5h
Moto: 12:30 - 14:00 -> 1,5h
All Stars Jam Session: 14:00 - 22:00 -> 8h

Timetable Upstairs Level:
Claudiu Sandulescu & Comrade Vlad (Live Act): 22:00 - 23:00 -> 1h
Haute Culture: 23:00 - 00:30 -> 1,5h
Suie Paparude (Live Act): 00:30 - 02:00 -> 1,5 h
Gojira: 02:00 - 04:00 -> 2h
Stefan Rou: 04:00 - 07:00 -> 3h

Live broadcasting timetable: StreamON.ro


Bilete in avans: 25 Ron, din urmatoarele locatii: Bacau (Club Zebra, Roc-a-Fela in Arena Mall, Bourbon Cafe in Central Plazza si Pub The Stage), Iasi (Acaju Cafe), Piatra-Neamt (Chaplin Pub).
Intrarea libera: de la 10:00 la 22:00

Contact informatii si rezervari: 0724324325 Cristi / 0744853046, 0742827438 Vlad / 0744677297 Catalin
Accesul se face incepand cu ora 21.00.
NU este permis accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Evenimentul urmator va avea loc sambata, 28 mai 2010 - 12 Hours Dance Marathon IV - Cort Era Shopping Park Iasi - RPR Sound System / Valentino Kanzyani / Sebo / Zotist.


*Sursa: www.kristofer93.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 775
Cuvinte cheie: dance , maraton , 2010 , Evenimente Bacau
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3627 zile, 23 Mar. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Bacau
concert richard clayderman

Concert Richard Clayderman

Bacau, Bacau. Vineri 13 Martie 2020
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Bacau, Bacau. Luni 2 Martie 2020
trooper strigat best of 2002 2019

Trooper - Strigat (Best of 2002-2019)

Bacau, Bacau. Vineri 10 Aprilie 2020
concert 3 sud est amintirile 2020

Concert 3 Sud Est Amintirile 2020

Bacau, Bacau. Vineri 20 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .