poze metode practice de conectare la liniste

Metode practice de conectare la Linişte

Bacau , Bacau. Miercuri 21 Octombrie 2015 18:00 - Miercuri 21 Octombrie 2015
President Hotel, Bulevardul Ioniţă Sandu Sturdza, nr. 11

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Metode practice de conectare la Linişte - Conferinţă spiritualitate în Bacău

Vocea poate vorbi despre Linişte. Însă, niciun cuvânt nu poate atinge Liniştea. Cu adevărat, nicio metodă sau practică nu mai rămâne validă în Tărâmul Intresec al Liniştii. Înainte de orice, este necesar să specificăm că Liniştea nu este un produs sau un rezultat. Liniştea este chiar Ceea Ce Nu Are Formă, din care provin toate formele. Însăşi Existenţa din care provin toate formele de existenţă.

Acest eveniment poate fi un paradox. Şi va fi un paradox. Din simplul motiv că nicio metodă nu mai rămâne activă în conectarea conştientă la Linişte, putem spune că orice metodă este activă doar până în momentul în care încă mai există o devenire şi o destinaţie. Cu alte cuvinte, cât timp există un meditator, încă există o condiţionare bazată pe călătoria de devenire.

În altă ordine de idei, pentru transcenderea formei prin intermediul meditaţiei, este necesară renunţarea la meditaţie chiar în timpul meditaţiei. Bineînţeles, dincolo de orice tactică sau practică spirituală, se poate observa că acolo unde nu este acţiune centrată pe sine, rămâne lipsa de condiţionare. Eliberarea. PUR şi simplu.

Aşadar, acest eveniment va fi dedicat unei transcenderi blânde a oricărei metode şi practici spirituale. Ţinând cont de titlul evenimentului, se poate observa paradoxul. Într-un mod de exprimare metaforic, putem spune că metodele te pot duce până la poarta Liniştii, însă pragul se va trece doar în momentele când se renunţă la ataşamentul faţă de cel care a ajuns la poarta Liniştii. Acesta este sinele practicant.

Metodele sunt multe. Şi toate sunt folositoare. Ne putem lăsa mângâiaţi de orice practică, însă renunţarea conştientă la orice practică va aduce eliberarea. Cunoaşterea îţi poate oferi aripi, însă renunţarea la ataşamentul faţă de propria cunoaştere, îţi va aduce zborul. În cele din urmă, această invitaţie este un paradox. Vom îmbrăţişa câteva metode practice de conectare conştientă la Linişte, tocmai pentru a merge împreună dincolo de orice metodă sau practică.

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/metode-practice-de-conectare-la-liniste-arad-oradea-deva-craiova-bacau/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 628

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 3093 zile, 09 Oct. 2015

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .