poze descoperirea echilibrului autentic

Descoperirea Echilibrului Autentic

Bacau , Bacau. Marţi 7 August 2018 18:00 - Marţi 7 August 2018
Hotel Dumbrava, str. Dumbrava Roşie. nr. 2

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Targuri

Descoperirea Echilibrului Autentic

Echilibrul nu poate fi un produs al unei decizii sau al unei concluzii. Deși nu pare, echilibrul nu este personal. Când se vorbește despre echilibru, este necesar să fie punctat faptul că autenticitatea echilibrului nu provine din conținutul eului.

A duce o viață echilibrată nu înseamnă alinierea la un standard moral sau social. Pentru eul individual, echilibrul va conține întotdeauna o serie de preferințe, ceea ce ne arată foarte evident că, de cele mai multe ori, eul nu caută echilibrul, ci confortul.

Echilibrul autentic nu trebuie creat, pentru că nicio încercare de a genera echilibru nu poate fi lipsită de subiectivitate și de standarde. De aceea, când eul încearcă să genereze echilibru, de fapt, este foarte probabil ca acesta să încerce să genereze mecanisme de protecție.

Așadar, este foarte evindent, orice tentativă de a ajunge la echilibru, din subiectivitatea eului, este adânc înrădăcinată în control. Iar controlul provine din frică. Până la urmă, pentru a fi autentic, echilibrul nu trebuie să fie influențat de propriile râvne și deveniri.

Este un subiect deosebit de sensibil, care oferă psoibilitatea descoperirii unor nebănuite mecanisme de protecție, pe care egoul le folosește pentru supraviețuire. O invitație ce implică deschiderea. Căci odată cu deschiderea, apare permiterea și, implict, cufundarea în unicul și același ritm universal, din care răsare autenticitatea, cu expresiile ei spontane. Expresii ce nu pot fi programate sau anticipate. Și pacea rămâne. Lipsită de efort.

Informaţii organizatorice:
DATA ŞI ORA: Marți, 7 august 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Dumbrava, str. Dumbrava Roşie. nr. 2;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/echilibrul-autentic-arad-deva-bacau-craiova-oradea/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 509

Eveniment postat de organizator

sandra ofra

Adaugat in urma cu 1598 zile, 24 Iul. 2018

Adaugat de Sandra14427

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bacau
festival comedie one woman show

Festival - Comedie/ one woman show

Bacau, Bacau. Sâmbătă 10 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .