poze i d fest 2014 la bacau

I.D. Fest 2014 la Bacau

Bacau , Bacau. Luni 14 Iulie 2014 - Miercuri 23 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri

Ingenious Drama Festival a ajuns la a XV-a editie la Bacau

I.D. Fest, Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineri din Bacău, organizat în totalitate de elevi de liceu, a ajuns anul acesta la cea de-a XV-a ediţie, ce va începe pe 14 iulie. Pentru că este un număr semnificativ, festivalul aduce schimbări la fel de semnificative, începând cu modificarea profilului, din limba engleză în limba română, şi până la introducerea unor noi secţiuni în concurs.

Editia de anul acesta va fi prima in care piesele se vor juca in limba romana, renuntandu-se la limba engleza si, totodata, prima care va dura 10 zile si tot ptima in care nu vor fi piese de teatru in fiecare zi.

Spectacolele din acest an sunt: „Fii cuminte, Cristofor!” -The Knockers (Suceava), „Deșteptarea primăverii”- The Hooleelogans (Timişoara), „La Moshu’ ”- Heavenly Hell (Timişoara), „Nu vreau să cresc”- Brainstorming (Bucureşti), „Păpușarul”- In The Spot (Bacău), „AN no 0047”- Nobody’s Group (Bacău), „Columbinus”-A.C.T (Bacău), „Mecanica inimii”-Protha (Panciu, jud. Vrancea), „Heblu”- Transparency (Bacău), „Petrecerea”- Yorick (București), „Hamlet” -Atelierul de Teatru (Botoșani).

Mai multe detalii: http://port.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2072
popadriana

Adaugat in urma cu 3611 zile, 31 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .