poze bacau streetball challenge 2012

Bacau Streetball Challenge 2012

Bacau , Bacau. Sâmbătă 14 Iulie 2012 - Duminică 15 Iulie 2012

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

In perioada 14-15 iulie 2012, va avea loc, pe terenurile de sport ale Colegiului National "Ferdinand I", editia a doua a turneului Bacau Streetball Challenge.

Marele premiu al turneul constă într-un voucher la concursul Prague International Streetball Cup din Cehia, unde câștigătoarea Bacău Streetball Challenge 2012 va reprezenta România.
Exista 3 categorii de concurs: OPEN – fara limita de varsta, JUNIOR – pentru tinerii sub 18 ani si OPEN MIX – fara limita de varsta, dar cu obligatia de a avea cel putin o fata in echipa. Restul premiilor din concurs sunt oferite de sponsorii nostri – Orange Romania, Grafit Invest, Le Createur si Subway, precum si de partenerii evenimentului – Sport Arena, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau si Magic Ball.
In afara competitiei vor avea loc mai multe concursuri cu premii, atat pentru public cat si pentru participanti (aruncari libere, cos de la mijlocul terenului, 3 puncte, 2 ball), iar toti cei prezenti pe teren vor primi un cadou-surpriza. Nu va lipsi nici cel mai spectaculos concurs, cel de SLAMDUNK, unde vor veni invitati speciali din Polonia si Cehia. De asemena, va avea loc, in premiera, si o demonstratie de freestyle, oferita de un invitat special din Ungaria.
Pentru participantii din alte judete, BSC a incheiat un parteneriat cu LPS Bacau, astfel toti cei care au nevoie de cazare sa beneficieze de preturi speciale la caminul institutiei. Pentru detalii suplimentare, folositi formularul de contact de pe situl competitiei.
Competiția este organizată de Asociațiile STEP și Divanul AdBlog, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău.

Mai multe detalii: http://www.kristofer.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4314 zile, 03 Iul. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .