poze incep inscrierile pentru campionatul de minifotbal

Incep inscrierile pentru Campionatul de Minifotbal

Bacau , Bacau. Luni 23 August 2010 12:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Tragerea la sorţi va avea loc pe 27 august, dată la care vor fi premiate şi echipele care în această pauză competiţională s-au înscris la Memorialul Teofil Bora.

Scopul principal al organizării acestui campionat este de a promova minifotbalul ca un sport care oferă valori educaţionale, beneficii de sănătate, oportunităţi de socializare, dar şi valoare sportivă. Jocul de minifotbal a devenit un mijloc extraordinar de dezvoltare personala şi sportivă totodată. „Dincolo de a fi un simplu joc, minifotbalul este de asemenea fascinant datorită multitudinii de scheme şi tactici care pot fi implementate si care fac din minifotbal un adevărat spectacol pentru amatorii de fotbal”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al campionatului.

Competiţia este destinată exclusiv amatorilor, astfel jucătorii care evoluează în Ligile de fotbal 1, 2 si 3 şi/sau de futsal care posedă legitimaţie vizată pe anul 2010 NU au drept de joc. Totodată în campionatul de minifotbal au dreptul de a se înscrie echipe care aparţin unor companii, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii ori cartiere, precum şi orice alte echipe din judeţul Bacău, formate din colegi de serviciu, vecini de bloc sau orice alte persoane care ştiu cât de cât să bată mingea într-un cadru organizat.

Campionatul va fi organizat pe sistem tur-retur, toamnă-primăvară. La sfârşitul returului de campionat, echipele aflate pe primele 8 poziţii ale clasamentului vor intra într-un sistem play-off pentru desemnarea echipei campioane a Municipiului Bacău, dar şi clasamentul final. Astfel, meciurile din play-off se vor juca în sistem eliminatoriu şi vor urma regulamentul după care se dispută şi meciurile din cadrul turneelor naţionale de minifotbal.

Premiile vor consta pentru toate echipele atât în diplome, cupe şi medalii, cât şi în bani şi echipamente sportive. Totodată organizatorii vor continua să premieze şi echipa Fair-Play, premiu care se va acorda echipei cu cele mai puţine cartonase roşii şi respectiv galbene. Pe lângă acestea se vor acorda diferite premii din partea sponsorilor şi partenerilor Lider Sport. Sponsorul principal al Campionatului Municipal de Minifotbal este Bergenbier, iar partenerul principal Grafit Invest.

Iubitorii de minifotbal au posibilitatea de a se înscrie până la data de 23 august, ora 12.00, la tel. 0727.137.053 (Gh. Burleanu) sau pe website-ul www.lidersport.ro , echipele urmând a fi repartizate potrivit înscrierilor.
*Sursa: www.kristofer93.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 504
Cuvinte cheie: campionat , fotbal , 2010 , Evenimente Bacau
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3588 zile, 06 Aug. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .