poze byron concert caritabil pentru victimele din colectiv

Byron - concert caritabil pentru victimele din Colectiv

Bacau , Bacau. Sâmbătă 28 Noiembrie 2015 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

UPDATE: În urma tragediei de la București din clubul Colectiv, concertul va fi amânat pentru data de 28 noiembrie. Toți banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele tragediei din Colectiv și familiile acestora


Vineri, 13 noiembrie, trupa byron va sosi la Bacău cu noul album „Eternal Return”, înregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin. Concertul de lansare va avea loc în Valhalla Pub (str. Erou Gheorghe Rusu nr. 2) începând cu ora 22:00.

„Eternal Return”, noul disc byron, conține 12 piese în limba engleză și a fost înregistrat în High Resolution (calitate audio superioară unui CD obișnuit) la Windmill Lane, „studiourile U2” din Dublin, Irlanda, cu sprijinul casei de discuri Universal Music România și al Sony România. Folosind echipamente audio dedicate audiției High Res precum căștile Sony MDR1A și Walkman-ul NWZ-A15, ascultătorii vor avea astfel o experiență mult mai bogată, extrem de apropiată de sunetul original din studio. Mixul a fost realizat de către Dan Georgescu și trupa byron la Premium Artist Studios în București, masterizarea fiind făcută la renumitul studio Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright (New Order, Joy Division, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro etc.)

Pe cel de-al șaselea album trupa revine la un sound art rock, cu atingeri alternative și progresive, pianul, flautul și ocazionalele elemente electronice venind să coloreze și să îmbogățească fundalul rock. Cele douăsprezece piese vorbesc fiecare despre câte o lună a calendarului, făcând referire la legende și evenimente istorice; în același timp, povestea albumului poate fi interpretată drept parcursul unei relații, cu suișurile și coborâșurile sale.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 561
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bacau
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3046 zile, 25 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .