poze concert andra in bacau

Concert Andra in Bacau

Bacau , Bacau. Duminică 10 Iunie 2018
Teatrul de Vara

Categorii: Muzica si Concerte

Andra, așteptată cu nerăbdare să ajungă în Bacău! Sold-out cu o lună înainte de concert!

Cea mai iubită artistă din România vine în Bacău unde va susține un super-concert pe data de 10 iunie. Cu o lună înainte de spectacol, www.bacauevent.ro organizatorul evenimentului a anunțat că cele 1500 de bilete s-au epuizat deja.
Andra va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan” și promite să ofere publicului un concert de 5 stele.
“Sunt foarte fericită că publicul mă așteaptă cu entuziasm în Bacău. Și eu sunt emoționată cu gândul la întâlnirea noastră, simt un gol în stomac la fel ca atunci când urcam pe scena Sălii Palatului. Emoțiile s-au risipit imediat însă atunci și sunt sigură că va fi la fel. Și eu, și cei veniți să mă asculte vom rămâne cu o amintire specială după acest eveniment. Vin cu mare drag și multă energie la voi!”
Andra, o artistă a superlativelor!
Epuizarea rapidă a biletelor nu mai surprinde: ambele concerte ale Andrei la Sala Palatului s-au ținut cu casa închisă! Ea a devenit astfel prima artistă din România care susține primul ei concert în această sală de spectacole timp de trei zile, iar biletele au fost epuizate cu săptămâni înainte. Showul AIEVEA de la Sala Palatului a reușit să ridice standardele în industria muzicală românească.

În februarie 2018, timp de trei zile, toate sold-out, în Sala arhiplină a Palatului s-au auzit cele mai iubite piese ale artistei care a dansat, a trecut prin mai multe genuri muzicale, iar la un moment dat a cântat și la tobe! Spectatorii au fost fascinați de superproducția AIEVEA, un regal artistic din toate punctele de vedere.

Andra a reușit performanța de a cânta live excelent timp 2 ore si 15 de minute în fiecare seară, trei zile consecutive, show-ul total, cu momente de dans și discursuri depășind două ore si jumatate. A fost un efort vocal deosebit pentru care ea s-a pregătit numai cu odihnă și pauze vocale. Artista a schimbat mai multe ținute special create pentru show și a purtat mai multe peruci, marcând astfel fiecare capitol al spectacolului cu un look special.
Anul 2017, anul Andrei!
În 2018, Andra a lansat single-ul “Indiferența”, compus de Marius Moga. La mai puțin de o lună de la lansare, piesa a înregistrat aproape 7 milioane de vizualizări pe Youtube. Anul trecut, Andra a lansat 4 single-uri și a câștigat mai multe premii, dintre care trei la Gala Media Music Awards, singurul eveniment care premiază artiștii în funcție de difuzările muzicii lor, rămânand singurul artist premiat la toate cele 6 ediții ale acestui eveniment și leaureata a celor mai multe premii, 16 în total. De patru ori a primit Fans Like Award / Cel mai iubit artist (2014, 2015, 2016, 2017), dar și singura artistă din România care deține trei distincții Best Female / Cea mai bună artistă (2013, 2014, 2016).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 765
Cuvinte cheie: Bacau
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2122 zile, 07 Iun. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .