poze concert azur si nelu vlad

Concert Azur si Nelu Vlad

Bacau , Bacau. Sâmbătă 20 Ianuarie 2018
Beraria cu Noroc

Categorii: Muzica si Concerte

Azur si Nelu Vlad live @ Beraria cu Noroc

Printre cele mai apreciate melodii Azur se enumera: "Mai intoarce Doamne roata" (preluata de artisti de muzica populara), "Mona" (preluata de Delia), "Regina Noptii", " Cenusareasa", "Pe nisipul de la mare", "Lantul de iubire", "In statie la Lizeanu" (preluata de Smiley), fiind solicitate de public la zecile de cantari pe care trupa le are in tara anual.

AZUR a fost infiintata in anul 1977. Fondatorul, compozitorul, textierul si managerul grupului AZUR a fost si este Nelu Vlad, cel care a dat si numele trupei. In calitate de solist vocal, Nelu Vlad si Azur au sustinut peste 3000 de spectacole, au realizat 42 de CD-uri audio si au adunat milioane de fani fiind considerati la un moment dat un “fenomen social” datorita afluentei fara precedent a publicului catre salile de spectacol. Nelu Vlad s-a bucurat de aprecierea celor mai mari artisti contamporani cum ar fi Irina Loghin si Ion Dolanescu cu care a imprimat 4 CD-uri de succes. In prezent, muzica Azur este indragita intr-atat de mult, incat melodiile trupei au fost preluate de artisti precum Delia si Smiley si adaptate generatiilor acestora.

Pretul unui bilet este de 65 de lei. Rezervarea in locatie se face dupa achitarea biletelor. Va facem cunoscuta si obligatia unei consumatii de minim 50 lei de persoana, neavad legatura cu pretul biletului.

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 716
Cuvinte cheie: Bacau
daniela

Adaugat in urma cu 2288 zile, 18 Ian. 2018

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .