poze concert directia 5 sustinut de ebc group travel bacau

Concert Directia 5 - sustinut de EBC Group Travel Bacau

Bacau , Bacau. Sâmbătă 6 Octombrie 2012 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Directia 5 - sustinut de EBC Group Travel Bacau

In data de 06 octombrie 2012 trupa Directia 5 va concerta in Bacau in cadrul Clubului Crimson Music Live, sustinut de EBC Group Travel, incepand de la ora 21.00.
Info si rezervari la sediul Clubului Crimson Music Live din str. Erou Ciprian Pintea nr. 30, sau la tel.: 0234 533 660.
Grupul Directia 5 a luat fiinta in anul 1991, la Bucuresti. In 1992, lanseaza albumul "La vulturul de mare cu pestele
in gheare", dupa care pleaca in Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar in octombrie prezinta doua piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obtine premiul II, inregistrarile live fiind transmise de MTV.
Orice cantec Directia 5 se tranforma in hit. Este fara indoiala cea mai de succes trupa rock la ora actuala in Romania si una dintre trupele cele mai longevive si mai iubite din toate timpurile.
Cristi Enache, Marian Ionescu, Nicu Damalan si Marius Keseri au avut un an 2000 plin. Inceputul lui 2001 a fost parca si mai de succes, odata cu un concert live care a spulberat pur si simplu orice concurenta. Anul 2001 a continuat la fel de bine pentru trupa si s-a incheiat "pe val" cu super albumul "Octombrie".
Anul 2002 a insemnat un proiect inedit pentru Directia 5: un concert live si un album, ambele impreuna cu zece din cele mai in voga voci feminine ale momentului in Romania. Finele anului au adus fanilor o surpriza de proportii. Dublul album aniversar "De 10 ani" grupeaza 31 din cele mai cunoscute piese Directia 5, intr-o istorie discografica a trupei din primul deceniu de activitate.
Anul 2012 trupa lanseaza piesa "O fata ca ea" - "Povestea clipului are ca personaj principal 'Copacul iubirii', copac care genereaza seva dragostei, iar toate cuplurile care ajung sa-l vada raman etern indragostite.
Totul incepe cu doi copii care la varsta frageda de 7 ani ajung la acel copac si se indragostesc, iar toata viata raman cu dragostea in suflet. Ajunsi la adolescenta, viata ii indeparteaza, insa de fiecare data cand revin in locul in care s-au indragostit, flacara se reaprinde. Aceste ipostaze se repeta la 18 ani, 30 de ani, 40 de ani, 60 de ani si pana la moarte. Indiferent de cum evolueaza viata si de despartitile prin care trec, revenirea la locul care i-a indragostit le aduce aminte de dragostea pura pe care si-o poarta unul altuia.
Aceasta poveste nu este singulara, ci fiecare cuplu care ajunge la copacul magic ajunge sa traiasca o poveste de dragoste nesfarsita, un perpetuum mobile al iubirii." spun cei de la Directia 5.
Regia videoclipului apartine lui Petre Nastase, ce "a reusit sa transpuna o poveste simpla in cel mai incarcat videoclip al trupei de pana acum" dupa cum cum spun chiar membrii trupei.
Piesa 'O fata ca ea' este primul extras pe single de pe viitorul album al trupei, 'Electric Love Story', programat sa apara in toamna. Lansarea oficiala se va face prin doua concerte extraordinare ce vor avea loc pe 30 si 31 octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti.

Pret bilet: 85 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1179
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bacau

Eveniment postat de organizator

cosmin

Adaugat in urma cu 4227 zile, 27 Sep. 2012

Adaugat de cosmincosmin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .