poze concert funerus si obscyria in bacau

Concert Funerus si Obscyria in Bacau

Bacau , Bacau. Sâmbătă 4 Octombrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Pub S4 din Bacau

Trupa death metal americana FUNERUS exista de aproape 25 de ani, s-au infiintat in 1990, au schimbat de foarte multe ori componenta, in acest moment trioul american existand datorita chitaristului John McEntee, cunoscut publicului ca lider al trupei Incantation, si al sotiei sale Jill McEntee.

John McEntee si-a asumat de asemenea lansarea a doua albume Funerus prin intermediul propriei case de discuri, Ibex Moon Records. Acest trio energic si brutal, pe ferme coordonate death metal old school, aflat permanent in umbra mult mai influentei trupe Incantation si activand ori alaturi de acesta, ori numai in perioadele in care cvartetul american considerat a fi unul dintre pionii principali ai scenei americane este in pauza concertistica.

O asemenea ocazie s-a ivit in toamna anului 2014, cand Incantation evolueaza in deschiderea turneului sold-out Bolt Thrower si Morgoth, anuntand de asemenea mai multe concerte si festivaluri alaturi de Funerus. Odata turneul Incantation terminat, Funerus va sustine cincisprezece concerte in toata Europa, printre care si cele cinci date in Romania si Ungaria alaturi de tanara speranta old school thrash death metal OBSCYRIA.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 428
popadriana

Adaugat in urma cu 2079 zile, 25 Sep. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .