poze fanfara shukar din 10 prajini

Fanfara Shukar din 10 Prăjini

Bacau , Bacau. Miercuri 27 Decembrie 2017
Beraria Valhalla

Categorii: Muzica si Concerte

După o activitate de peste 25 de ani, Fanfara Shukar din 10 Prăjini și-a câstigat recunoaștere internațională, fiind recunoscută ca una dintre trupele reprezentative ale genului.

Toamna​-iarna​ anului 2017 este roditoare pentru ei, venind către public cu un nou album, "România Shukar".

"România Shukar" respectă rețeta care i-a consacrat, astfel că repertoriul variază de la muzica tradițională românească din toate zonele țării, trecând prin muzica balcanică din estul Europei - regăsita la noi în diversele minorități naționale, până la muzica cu influențe de jazz tradițional.

Fanfara Shukar din ​10 Prăjini​ ​rămane peste ani ​aproape integral în formula inițială, Costică Panțîru fiind cunoscut drept unul dintre cei mai​ ​talentați lideri de fanfară din România. Împreună au străbătut întreg Mapamondul, cu concerte în Europa,​ ​Asia sau America, fiind chiar o perioadă (2006 – 2009) angajată a teatrului Zingaro din Paris, cu turnee în​ ​Hong Kong ,Tokyo sau Bruxelles, prezentând “Batutta” întregii lumi.

​A​tașamentul​ ​real al membrilor​ față de ​muzică și ​tradiție​ ​a încurajat construi​rea​ un​ui​ repertoriu bazat pe bucăți muzicale din folclorul​ ​românesc și​ ​internațional, pe care le reinterpretează în stil propriu,​ ​aducând-le în actualitate, fără a le pierde însă esența.
REZ/INFO: 0748.387.442
Preț bilet: 4 lei prăjina!
Locuri limitate.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 630
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bacau
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 896 zile, 19 Dec. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .