poze festivalul de tineret ne strange mai aproape

Festivalul de Tineret ne strânge mai aproape!

Bacau , Bacau. Sâmbătă 4 Mai 2019 11:00

Categorii: Muzica si Concerte

Deschidem Festivalul de Tineret, eveniment ce va avea loc pe data de 4 Mai 2019, în intervalul orar 11.00-21.00, la Bacău.

Festivalul de Tineret își va derula evenimentele în ordinea următoare:

1.Târgul de Tineret
Târgul de Tineret va avea loc în intervalul orar 11.00-15.00, la Centrul de Tineret (str. Vasile Alecsandri, nr. 10, lângă Școala Gimnazială “Spiru Haret”, Bacău (fostul sediu PNL).

Acest eveniment va fi unul deosebit de important la care vor lua parte cele mai reprezentative organizații și inițiative de tineret din Bacău, astfel că, tinerii vor avea posibilitatea să interacționeze cu diferite organizații, să consulte oferte de voluntariat, internshipuri, oferte de învățare sau oferte de muncă, etc.

De asemnea, vom avea invitați speciali, ce vor însufleți atmosfera prin momente artistice și entertainment și vor exista stand-uri expozitionale și de informare precum și ateliere de dezvoltare personală.

2.Gala Tineretului Băcăuan
Acest eveniment se va desfășura în intervalul orar 17.00-19.00, la sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău.

Gala Tineretului Băcăuan va fi un eveniment de recunoaștere, promovare și premiere a valorilor tinerilor băcăuani, implicați în proiecte și inițiative de dezvoltare a comunităților de tineret din județul Bacău. Motto-ul nostru de anul acesta va fi: Tinerii aduc viitorul mai aproape!

La acest eveniment, nu vor lipsi momentele artistice, vom avea invitați din domeniul muzicii, precum Orchestra de cameră „Grandissimo”, care vor învălui publicul în note înalte și frumos arcuite. De aceea, dress-code-ul acestui important eveniment va fi ținuta elegantă, specifică unei gale.

3.Flash Mob+Concert
Acest eveniment reprezintă o conectare a comunității la nevoile și interesele tinerilor din Bacău, care va marca de altfel, încheierea primei ediții a Galei Tineretului Băcăuan, dar și a Festivalului de Tineret.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 19.00-21.00, mai exact: la sfârșitul Galei de Tineret, ora 19.30, vom mobiliza tinerii într-un Flash Mob în Parcul Tricolorului; În continuare, la ora 20.00 vom da startul unui concert de proporții, ce va avea loc la Centrul de Tineret. La acest concert vor fi prezente trupe de muzică, teatru și dans, din județul Bacău.

Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2140969199290602/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 603
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1830 zile, 21 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .