poze flash mob concert

Flash Mob + Concert

Bacau , Bacau. Sâmbătă 4 Mai 2019 19:00
Centrul de Tineret

Categorii: Muzica si Concerte

Ați citit bine! Pe 4 Mai, începând cu ora 19.00, sunteți invitați la Flash Mob în Piața Tricolorului, urmat de un Concert marca FTBc la Centrul de Tineret!

Noi cei din Federația Tinerilor din Bacău vă punem la dispoziție un super-eveniment, care va marca încheierea primei ediții a Galei Tineretului Băcăuan.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 19.00-21.00, mai exact: la sfârșitul Galei de Tineret, ora 19.30, va fi mobilizarea tinerilor într-un Flash Mob în Parcul Tricolorului; În continuare, la ora 20.00 vom da startul unui concert de proporții, ce va avea loc la Centrul de Tineret.

Care este scopul acestui Flash Mob?
Ne dorim să conectăm întreaga comunitate la nevoile și interesele tinerillor.

De ce? Pentru că voi, tinerii, ne inspirați zi de zi prin ideile și forța voastră de determinare de care dați dovadă ori de câte ori aveți ocazia. Pentru că dorim să vă facem să simțiti că sunteți parte dintr-o comunitate unită și tânără (nu doar ani).

De ce să veniți la Concert?
Pentru că va fi fun, cool, vom avea muzică bună și artiști buni. De aceea dorim să vă bucurați alături de noi de prezența unor trupe băcăuane de muzică, care vor încălzi atmosfera și care vor transforma seara de sâmbătă, 4 Mai, într-o seară a TINERILOR!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/374142993443424/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 266
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 405 zile, 21 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .