poze concert aniversar
poze concert aniversar

Concert aniversar

Bacau , Bacau. Sâmbătă 11 Octombrie 2014 19:00 - Sâmbătă 11 Octombrie 2014
Calea Republicii nr. 181, Hello Shopping Park

Categorii: Spectacole si Filme , Petreceri

Sâmbãtã, 11 octombrie 2014, la Hello Shopping Park, bãcãuanii sunt invitaţi sã participe începând cu ora 19.00 la sãrbãtoare alãturi de trei vedete cunoscute: Puya, Xonia şi Dorian (Lala Band).

Pe 8 octombrie 2014, Hello Shopping Park aniverseazã şase ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângã premiile şi discounturile acordate cumpãrãtorilor, momentul de maximã atracţie este concertul de sâmbãtã, 11 octombrie 2014, din Hello Shopping Park, unde bãcãuanii sunt invitaţi sã participe începând cu ora 19.00 la sãrbãtoare alãturi de trei vedete cunoscute: Puya, Xonia şi Dorian (Lala Band). De asemenea, cei mici sunt asteptaţi tot pe 11 octombrie 2014, de la ora 11.00, alãturi de pãrinţi, pentru a câstiga numeroase premii şi pentru a participa la concursurile şi atelierele pregãtite special pentru ei. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de popcorn gratuit, la fel şi adulţii, pe baza bonului fiscal de cumpãrãturi.

Ziua aniversarã va începe la Hello Shopping Park la ora 11.00, cu facepainting pentru cei mici, şi va continua cu atelierul de modelaj de baloane, spectacol de marionete, concursuri cu premii pentru mãmici şi concursuri cu premii pentru tãtici, secretele magiei, concurs cu premii pentru copii, Sãritura iepurasului şi Ghiozdanul nãzdrãvan, poveşti şoptite de un actor, şcoala de desen şi concertele celor trei vedete, Dorian Popa, Xonia şi Puya, urmate de sesiunea de autografe.

Mai multe detalii: http://www.hellopark.ro/

Pret bilet: gratuit

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1170

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 3550 zile, 06 Oct. 2014

Adaugat de oanavasiliu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .