poze ga ca zurli casa zurli la teatrul de vara radu beligan

Gașca Zurli - Casa Zurli la Teatrul de Vară "Radu Beligan"

Bacau , Bacau. Duminică 14 Aprilie 2019 13:00

Categorii: Spectacole si Filme

Gașca Zurli prezintă spectacolul Casa Zurli la Teatrul de Vară "Radu Beligan" din Bacău pe 14 aprilie 2019, de la ora 13:00.

Bilete Gașca Zurli la Bacău
VIP (întâlnire cu Gașca Zurli) - 200 lei
Categoria 1 - 90 lei
Categoria 2 - 45 lei

Casa Zurli este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă, copiii vor afla cum fac să trăiască în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care îi fac să creeze haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt.

Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți.

Mai multe detalii: https://www.infomusic.ro/agenda/gasca-zurli-spectacol-bacau-aprilie-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 151
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 427 zile, 31 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .