poze swimathon fii eroul unei cauze

Swimathon - Fii eroul unei cauze!

Bacau , Bacau. Vineri 10 Mai 2019 18:00
Bazin Olimpic, Aleea Ghioceilor nr. 10-14

Categorii: Sport si Excursii

Ai sau vrei să sprijini un proiect în care crezi?

Save the date! Pe 10 mai ai șansa să înoți pentru o cauză în care crezi cu adevărat. Găsește cauza pentru care vrei să atragi fonduri, fă-ți echipă cu încă 5 oameni care, la fel ca tine, fac lucrurile să se întâmple și înotați pentru cauza aleasă pe 10 mai 2019.

Nu uita că ai nevoie și de susținători. Dacă îți dorești să aduni suficente fonduri pentru a susține cu adevărat cauza pentru care înoți, ai nevoie de bani. Până pe 10 mai ai timp să îți suni prietenii și de ce nu, companiile care crezi că ar fi interesate să ofere sponsorizare pentru cauza ta. Totul depinde de tine și de ceilalți 5 înotători. Voi sunteți eroii!

Împreună facem valuri în comunitate!

Swimathonul este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze și proiecte din comunitatea locală, deghizată sub forma unei competiții de înot.

Proiectul pe care îl înscrii la Swimathon vorbește despre preocupările tale, despre perspectiva ta asupra lucrurilor, despre implicarea și disponibilitatea ta de a crea un impact pozitiv în comunitatea în care trăiești.

A înota sau a dona la Swimathon înseamnă a da voce lucrurilor de care îți pasă! Timpul și banii tăi sunt investiți cu suflet și energie. Este modul tău de a spune că împărtășești aceleași valori și vrei să fii parte din soluția propusă de proiectul pe care îl susții.

Cum funcționează?
1. ONG-ul sau grupul de inițiativă înscrie cauza/proiectul din comunitatea locală;

2. Se formează echipa de înotători care pe 10 mai vor înota timp de o oră pentru cauza aleasă. O echipă poate avea maxim 6 oameni însă un proiect poate avea mai multe echipe.
IMPORTANT! Înotătorii sunt eroii care vor promova cauza/proiectul și vor mobiliza în jurul lor și alți oameni și sponsori care să li se alăture. Depinde doar de voi să adunați fondurile necesare cauzei;

3. Ultima etapă e cea de înscriere a susținătorilor. Aceștia încurajează înotătorul sau echipa favorită oferind fie o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de aceștia, fie o sumă fixă.

Cum pot dona? Pe site-ul Swimathon-ului (revenim curând cu această informație) sau în ziua evenimentului folosind formularul de donatie. Companiile pot susține proiectele favorite prin contracte de sponsorizare. Susținătorii pot fi prieteni, colegi, familie, vecini sau necunoscuți care se regăsesc în mesajul cauzei. Pot fi companii care vor și simt să-și asocieze numele și activitatea cu valorile și proiectul pe care tu il propui.

De ce să participi?
• ai sau vrei să sprijini un proiect în care crezi;
• vrei să il faci vizibil, să-l promovezi și să identifici în comunitate resurse (umane, financiare) pe care să le implici în realizarea lui;
• îți dorești să întâlnești oameni cu aceleasi valori, preocupări și scopuri ca ale tale;
• esti parte din comunitatea celor care fac lucrurile să se întâmple

Swimathon Bacău este un eveniment organizat de Fundația Comunitară Bacău.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/339645756651247/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 445
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1826 zile, 21 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .