poze zilele orasului comanesti 2011

Zilele Orasului Comanesti 2011

Bacau , comanesti. Joi 4 August 2011 - Duminică 7 August 2011

Categorii: Festivaluri

Incep sarbatorile orasului Comanesti

In perioada 4-7 august, la Comanesti vor avea loc o serie de manifestari cultural-artistice prilejuite de principalul eveniment al anului organizat de Primaria si Consiliul Local Comanesti: “Zilele Orasului Comanesti- 2011″. Programul va fi deschis joi, 4 august, la Sala de sport a Scolii generale nr.1 din localitate, unde cu incepere de la ora 10.00 se va da startul Turneului de Sah “Trofeul Comanesti”, editia a V-a, cu participarea invitatei de onoare, marea maestra internationala a sahului, Elisabeta Polihroniade. Competitiile sportive vor continua in centrul orasului, unde tinerii sint asteptati sa se inscrie la concursul de role si biciclete, editia a V-a.
Vineri, 5 august, la Cimitirul International al Eroilor (unic in Romania- construit in 1933), se va desfasura un ceremonial militar-religios intru cinstirea memoriei eroilor cazuti pe cimpurile de lupta in timpul Primului Razboi Mondial.
Tot vineri, de la ora 18.00, la Muzeul “Dimitrie Ghika” Comanesti, se va acorda intr-un cadru festiv, titlul “Model de viata” unui numar de 70 de familii, pentru dragostea si lectiile de caracter de care au dat dovada de-a lungul vietii. Simbata, 6 august, ora 9.00, la acelasi muzeu, se vor desfasura lucrarile Simpozionului Stiintific National “Dimitrie Ghika- In memoriam”, editia I, cu participarea unor personalitati ale Academiei Romane, iar de la ora 11.30, in Sala de sport a Scolii nr.1, va incepe Turneul de Tenis de Masa “Trofeul Comanesti”, aflat la editia a III-a.
Duminica, 7 august, de la ora 10.00, pe stadionul din Comanesti se va disputa meciul demonstrativ de fotbal Petrolul Moinesti-Minerul 1992 Comanesti. Atit simbata cit si duminica, la “Galion”, incepind cu ora 16.00, vor concerta pe linga artistii locali, nume consacrate ale muzicii romanesti: Puya, Connect-R, Dinu Maxer, Taxi, Narcotic Sound si Christian D., Sistem, Pavel Stratan, Simona Nae, Aurel Tamas, Laura Lavric. Manifestarile se vor incheia duminica, la miezul noptii, cu un spectaculos foc de artificii.

Mai multe detalii: http://www.ziaruldebacau.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1648
alexandru marius

Adaugat in urma cu 4651 zile, 31 Iul. 2011

Adaugat de Alexander_M

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1554

  • Ai ceva de zis?

    .