poze  concurs de creatie literara

Concurs de creatie literara

Bacau , Onesti. Luni 17 August 2009

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Asociatia Nonguvernamentala Pentru Dezvoltare Comunitara (ANPDC) "Forum", din Onesti, in parteneriat cu ziarul "Cotidianul", continua seria de concursuri literare adresate copiilor, sub denumirea de "Seherezada", pentru care se fac, in acest moment, inscrieri la cea de-a doua etapa a manifestarii.

Participantii, elevi de clasele a II-a, a III-a si a IV-a, isi pot trimite lucrarile pâna pe data de 17 august, iar primii 30 de concurenti înscrisi vor primi pachete de carti din partea organizatorilor. Eseurile, compunerile sau povestirile pot fi trimise si prin Internet, la adresele anpdc_forum@yahoo.com si contact@forumonesti.ro, dar pot fi depuse si la sediul asociatiei, din bulevardul Oituz, nr. 11, în zilele de miercuri, joi si vineri, intre orele 16,00 si 18,00. Informatii privind desfasurarea acestui concurs pot fi gasite si pe site-ul asociatiei, www.forumonesti.ro, la sectiunea "Noutati". Jurizarea lucrarilor se va face în perioada 18 - 21 august, de catre un juriu prezidat de profesoara Lacramioara Mutoiu, de la Colegiul National "Dimitrie Cantemir" din Onesti.
Cartile pentru participanti si premiile câstigatorilor vor fi acordate in cadrul unei festivitati programate pentru data de 22 august, care se va desfasura la Clubul elevilor "Liviu Caraman" de la Scoala "Ghita Mocanu" si care va fi precedata de un spectacol. "Dupa succesul înregistrat de prima editie a concursului de creatie literara «Seherezada», este firesc sa continuam acest proiect, iar intentia noastra si a ziarului «Cotidianul» este de a transforma aceasta manifestare într-una de traditie - ne-a precizat Alexandru Cosmin Lupu, sociolog la ANPDC «Forum». Pe de alta parte, avem în vedere stimularea creatiei literare la copiii din ciclul primar si încurajarea acestora catre scris si lectura. Încercam, astfel, sa oferim o alternativa culturala pentru si în completarea activitatilor ludice si din mediul virtual, care au tendinta de a domina cotidianul celor mai tinere generatii".

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1381
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5365 zile, 12 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .