poze felixopel editia a iii a si coloana fara sfarsit

FelixOpel Editia a III-a si Coloana Fara Sfarsit

Bihor , Baile-Felix. Sâmbătă 3 Octombrie 2009 11:00
Baile Felix, Complexul Verdi

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 200/0

Intalnire nationala anuala a posesorilor de Opel

Suntem aproape 40.000 de membri ai celei mai mari comunitati de posesori de Opel din Romania, reunita pe www.clubopel.com.
Pentru ca tastatura si mouse-ul nu mai sunt indeajuns, periodic ne intalnim in diferite locatii din tara.
In perioada 02-04.octombrie.2009, in Baile Felix si Oradea organizam o noua intalnire a membrilor comunitatii noastre.
Evenimentul l-am numit generic FelixOpel. Si pentru ca are loc a treia oara(al treilea an), evident, este Editia a III-a.
Pentru aceasta editie au confirmat prezenta peste 200 de persoane, cu peste 100 de masini, din 22 de judete ale Romaniei.
Cu aceasta ocazie, dorim sa realizam o coloana lunga de masini Opel, cat mai lunga. In memoria lui Brancusi, am numit-o generic "Coloana Fara Sfarsit".
Noi, bihorenii din aceasta comunitate, gazdele intalnirii, ne mandrim cu acest eveniment care deja a devenit traditie. Baile Felix si Oradea sunt singurele locatii unde are loc a treia intalnire nationala. Asta inseamna ca prietenilor nostri din tara le place aici. Si multi vin pentru asta din Bucuresti, Constanta, Neamt, Iasi, etc...
Profitam de aceste ocazii pentru a ne face prieteni noi, pentru a-i reintalni pe cei vechi, pentru a face schimb de experienta, pentru a afla noutati in domeniul auto, dar nu in ultimul rand pentru a ne promova orasul si judetul. La intalnirile de acest gen o sa avem masini (evident Opel) noi, masini care au fost noi, dar si masini care deja tind sa devina clasice, daca nu sunt deja.

Daca esti posesor al unui Opel, daca doar conduci un Opel, sau macar visezi un Opel, vino alaturi de noi in perioada 02-04.octombrie.2009 in Baile Felix la Complexul Verdi si nu uita ca sambata, 03.10.2009 organizam o coloana lunga de masini Opel.
Adauga si tu masina ta Opel la coloana noastra.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 621

Eveniment postat de organizator

liviu

Adaugat in urma cu 3908 zile, 23 Sep. 2009

Adaugat de libra

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .