poze momo si hotii de timp

Momo si hotii de timp

Bihor , Oradea. Sâmbătă 17 Decembrie 2016 11:00 - Sâmbătă 17 Decembrie 2016
Cetatea Oradea - Corpul I, Zona Copiilor

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme

Vă anunțăm că în data de 17 și 18 decembrie, sâmbătă și duminică, va avea loc spectacolul „Momo și hoții de timp”, teatru de păpuși dedicat copiilor mai mici și mai mari, dar și adulților.

Dragi părinți,

Vă anunțăm că în data de 17 și 18 decembrie, sâmbătă și duminică, va avea loc spectacolul „Momo și hoții de timp”, teatru de păpuși dedicat copiilor mai mici și mai mari, dar și adulților.

Conform spuselor lui Platon, ar fi indicat ca cei mici să trăiască înconjurați de exemple pozitive, de povești cu tâlc, de legende și mituri care să le fie modele numai bune de pus în practică în multe dintre momentele trăite în aventura numită viață.

Momo, un copil orfan care se dovedește a avea o inimă de aur, ajunge să trăiască într-un orășel micuț, încojurată fiind de oameni simpli, precum: un frizer, un zidar, un măturător, mai mulți copii ș.a. Partea interesantă și provocatoare a poveștii este reprezentată de faptul că micul copil îi va salva pe aceștia de domnii cenuși - cei care le furau timpul localnicilor transformându-i în oameni care nu mai trăiau ghidați de bunătate și sinceritate, ca înainte, ci care se comportau asemenea unor mici mașinării „proiectate” să producă, să consume, să respire și să doarmă.

Cum a reușit fetița să le redea timpul pierdut orășenilor parcă vrăjiți de corporația secretă? Acest lucru îl veți putea afla într-una din cele două zile, sâmbătă sau duminică, când voluntarii Asociației Culturale „Noua Acropolă” din Oradea va transforma micul spațiu al cetății într-un loc de poveste care, fie vorba între noi, am putea spune că este de actualitate.

Participând la această reprezentație, copiii vor putea prelua un exemplu pozitiv de la fetița numită Momo, cea care a reușit să salveze un orășel întreg cu ajutorul sincerității, bunătății și curajului.

P.S. La final, copiii vor putea intra în rolul personajului preferat deoarece păpușile le vor fi puse la dispoziție.

Program:

- Sâmbătă, 17 decembrie, ora 11:00, Cetatea Oradea - Corpul I, Zona Copiilor
- Duminică, 18 decembrie, ora 17:00, Cetatea Oradea - Corpul I, Zona Copiilor

Intrarea este liberă. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0755 292 542.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1612113015765222/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 464
noua acropola oradea

Adaugat in urma cu 1267 zile, 07 Dec. 2016

Adaugat de na-oradea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .