poze be fit day la oradea shopping city

Be Fit day la Oradea Shopping City

Bihor , Oradea. Sâmbătă 26 Septembrie 2015 10:00
Oradea Shopping City, Calea Aradului, nr. 87

Categorii: Alte Evenimente

Antrenamente speedfitness gratuite în 26 septembrie la BE FIT

Sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu ora 8:00 până la ora 22:00, va avea loc la sala de speedfitness BE FIT din cadrul Oradea Shopping City, intrarea din mijloc, un eveniment dedicat sănătății și metodelor revoluționare de a face sport – BE FIT DAY.

BE FIT DAY e un eveniment ce promovează speedfitness-ul ca mod de viață pentru cei cu o agendă încărcată, transformând acest eveniment în cea mai permisivă ofertă pentru abonamentele speedfitness din Oradea: -50% la orice abonament.

BE FIT e o locație ce promovează antrenamentele eficace realizate într-un timp scurt – o ședință de speedfitness are o durată de doar 20 de minute și stimulează 10 grupe musculare în același timp. Astfel, cele 20 de minute de antrenament speedfitness echivalează cu 2 ore de antrenament fitness intens. Aparatura de ultimă generație, produsul revoluționar de origine germană – Miha BodyTec2, singurul de acest tip din Oradea, denotă atenția deosebită acordată de cei de la BE FIT în ceea ce privește serviciul de speedfitness de top. Principiul de funcționare este pe cât de simplu, pe atât de eficace. Miha BodyTec 2 e o tehnologie care se bazează pe electrostimularea musculară activă (EMS) și este folosită pentru îmbunătățirea aspectului fizic.

Toți cei prezenți sâmbătă, 26 septembrie, la sala de speedfitness BE FIT vor beneficia de reducerea de -50% la TOATE abonamentele, antrenamente speedfitness GRATUITE pe durata întregii zile și multe alte surprize alături de sponsorii: Canah, MegaProteine și Diafitt.

Cei interesați să afle mai multe despre BE FIT pot telefona la 0758942006 sau via Facebook la https://www.facebook.com/Be.Fit.Oradea
Persoană de contact: Nicoleta Pecherle | contact@nicoletapecherle.com | 0747 302 877

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 535
Cuvinte cheie: Oradea
andreea

Adaugat in urma cu 1745 zile, 25 Sep. 2015

Adaugat de Laura-Andreea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 101

Alte Evenimente din Oradea
omul fiinta adaptabila conferinta filmata

Omul Fiinta Adaptabila - conferinta filmata

Bihor, Oradea. Miercuri 15 Iulie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .