poze olimpiada nationala de matematica

Olimpiada Naţionala de Matematica

Bihor , Oradea. Duminică 17 Aprilie 2011 - Joi 21 Aprilie 2011
Colegiul Naţional Emanuil Gojdu

Categorii: Alte Evenimente

Elevii vor mai susţine o probă de baraj pentru selectarea lotului naţional care va participa la competiţii internaţionale de matematică, reprezentând România

Timp de cinci zile, în perioada 17-21 aprilie, Oradea găzduieşte pentru prima data etapa naţională a Olimpiadei de Matematică.

La competiţie vor participa 550 de elevi români şi 15 din Republica Moldova, 50 de profesori însoţitori şi 60 de profesori din comisiile olimpiadei. Cazarea tuturor participanţilor va fi la Hotel Padiş din Băile Felix.

Olimpiada va avea loc la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, iar pe lângă examnul propriu zis de olimpiadă, elevii vor mai susţine o probă de baraj pentru selectarea lotului naţional care va participa la competiţii internaţionale de matematică, reprezentând România. De asemenea, în cadrul olimpiadei va avea loc şi o etapă de interviu organizată de reprezentanţii Ambasadei Franţei la Bucureşti, care vor selecta olimpici cărora să le ofere bursă de studii în Franţa.

La olimpiadă şi-au confirmat participarea reprezentanţi ai Microsoft, care vor prezenta elevilor un soft în domeniul matematicii, dar şi diferite edituri, care vor avea standuri cu cărţi.

Mai multe detalii: http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-5/oradea-pentru-prima-oara-gazda-olimpiadei-nationale-de-matematica-93837.html

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 3584 zile, 06 Apr. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 1 Feb 2021 - 1 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .