poze roadshow o video oradea

Roadshow O-VIDEO Oradea

Bihor , Oradea. Joi 22 Iunie 2017 10:30
Cetatea Oradea

Categorii: Alte Evenimente

Specialistii O-VIDEO va pot ajuta sa alegeti in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de workflow si a bazei de echipamente necesare, indiferent daca este vorba de un studio pentru lucrari de post-productie, de o televiziune locala, de o configuratie pentru filmari de teren sau un sistem pentru crearea de continut educational ori corporate.

Recomandarile insa uneori nu sunt indeajuns. Tocmai de aceea va invitam la o experienta unica prin care puteti vedea si testa o serie de echipamente dedicate zonei de broadcast si cinematografie: de la un OB-Van complet echipat, la camere video profesionale in configuratii complexe, solutii de ingest, editare si stream, precum si accesorii.

Printre producatorii ale caror echipamente vi le vom prezenta se numara: Sony, RED, ARRI, Sachtler, Miller, DataVideo, VideoDevices si SoundDevices, Atomos, SmallHD, Teradek, Dwarf Connection, Converget Design, Roland, Playbox, AudioTechnica, Genelec, Sanken, OConnor, FreeFly Movi Pro, Nokia OZO, Fujinon, Zeiss, Chroziel, Vocas, Tiffen, Metabones, Aviwest, Phabrix si Bebob.

Pe durata roadshow-ului vom avea alaturi de noi un OB-Van complet echipat de catre compania DataVideo.

Pentru intrebari sau mai multe detalii, ne poti contacta la roadshow@o-video.ro sau la numarul de telefon + 40 212 32 89 45.

Ai un echipament Sony din gama Professional Audio/Video care s-a defectat? Cei care participa la RoadShow beneficiaza de o estimare de costuri gratuita in ceea ce priveste repunerea in functiune si de tarife reduse cu 20% la piese si manopera.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 497
Cuvinte cheie: Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 1936 zile, 18 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .