poze stand up colectiv la oradea shopping city

STAND-UP #COLECTIV LA ORADEA SHOPPING CITY!

Bihor , Oradea. Joi 12 Noiembrie 2015 20:00 - Joi 12 Noiembrie 2015
Oradea Shopping City, Calea Aradului, nr. 87

Categorii: Alte Evenimente

În urma tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti, 14 dintre cei mai buni comedianți din țarã, se vor uni pentru un spectacol unic STAND-UP #COLECTIV!

Timp de 3 ore şi jumãtate 14 dintre cei mai buni comedianți din România se vor uni pe scena sãlii Epika din Bucureşti într-un show caritabil ale cãrui încasãri vor fi donate cãtre Crucea Roşie cu scopul ajutorãrii victimelor din clubul Colectiv.
Cortina Cinema Digiplex, din Oradea Shopping City, va transmite live de la Grand Cinema Bãneasa spectacolul. Așadar te aşteptãm la Cortina Cinema Digiplex, joi, 12 noiembrie de la ora 20:00 sã fim alãturi de victimele de la Colectiv.
Biletul de intrare este de 50 lei/persoanã, iar incasãrile vor fi donate persoanelor afectate de acest dezastru. Pe lângã prețul biletului, la intrarea în sala de cinema o sã fie pregãtitã o urmnã, iar cei care doresc, vor putea face donații suplimentare.
Distribuție: Bordea, Micutzu’, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costel, Teo, Badea, Cosmin Natanticu, Vio, Sorin Parcalab, Mihai Rait, Costi Dita, Sergiu şi Andrei.
Titlu spectacol: “Stand-up #colectiv”
Gen: Stand-up comedy – transmisiune în direct
Data: 12 noiembrie 2015
Ora: 20:00
Durata: 3h 30 min / 1 pauzã
Rating: IM18
Biletele au fost puse deja în vânzare şi se pot achiziționa numai de la casele de bilete de la Cortina Cinema Digiplex. La acest spectacol, NU SE FAC REZERVÃRI.

Mai multe detalii: http://oradeashoppingcity.ro/ro/evenimente-cortina/item/1739-stand-up-colectiv-la-oradea-shopping-city

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 608
Cuvinte cheie: Oradea
andreea

Adaugat in urma cu 1662 zile, 10 Nov. 2015

Adaugat de Laura-Andreea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 101

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .