poze stop climate change la oradea

Stop Climate Change la Oradea

Bihor , Oradea. Sâmbătă 12 Decembrie 2009 18:30

Categorii: Alte Evenimente

Acţiune voluntară de sprijin pentru Conferinţa COP15 de la Copenhaga

Centrul Regional de Supraveghere Ecologică (CRSE) va realiza cu sprijinul membrilor- Ecotop Oradea, CAPDD, Cristal Oradea, Grupul Verde ş.a, în ORADEA, o acţiune voluntară de sprijin pentru Conferinţa COP15 de la Copenhaga referitoare la schimbările climei.

Acţiunea STOP CLIMATE CHANGE va avea loc în Piaţa Unirii- Monumentul MIHAI VITEAZUL, sâmbătă, 12 Decembrie 2009, de la ora 18:30 până la ora 19:30.

Miza întâlnirii de la Copenhaga, la care participă reprezentanţi din 192 de state este semnarea unui nou acord cu caracter coercitiv care să limiteze eficient emisiile de gaze cu efect de seră la nivel mondial. Acest nou acord ar urma să îl înlocuiască pe cel semnat la Kyoto în 1997, când Statele Unite a refuzat să semneze documentul.

Oamenii de ştiinţă spun că în cazul în care temperatura medie la nivelul planetei va creşte cu 2 grade, atunci modificările climatice vor fi ireversibile, iar costurile cauzate de distrugerea climatului însumează 500 de miliarde de dolari pe an.

În calitate de activişti ai mediului, ONG-urile organizează această acţiune pe 12 decembrie 2009, în acelaşi timp cu alte sute de organizaţii non guvernamentale din lume, pentru a sublinia importanţa summit-ului şi a-i încuraja pe delegaţi să ajungă la cea mai buna înţelegere posibilă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1177
Cuvinte cheie: Oradea
alexandru seres

Adaugat in urma cu 4675 zile, 10 Dec. 2009

Adaugat de alexseres

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 179

  • Ai ceva de zis?

    .