poze ultimele 4 zile de circ la oradea shopping city

Ultimele 4 zile de circ la Oradea Shopping City

Bihor , Oradea. Joi 17 Septembrie 2015 19:00 - Duminică 20 Septembrie 2015
Oradea Shopping City, Calea Aradului, nr. 87

Categorii: Alte Evenimente

Cel mai mare circ din Romania – Circul Colosseum vă așteaptă în ultimele 4 zile de spectacole în parcarea Oradea Shopping City cu o mega promoție: 1 + 1 Gratis!

În perioada 17 – 20 septembrie, orădenii sunt invitați zilnic la spectacolele Circului Colosseum.
Acestea se vor desfășura după următorul program:
Joi – Vineri: de la ora 19:00
Sâmbătă – Duminică: de la ora 16:00 si de la ora 19:00.
Durata spectacolului: 2 ore.

Circul Colosseum a venit pentru prima dată în Oradea cu spectacolul de excepție “Aventura 2015” – un pericol de distracție cu numere de circ clasic, dresură de elefanți, dromaderi și cai, dresură de cămile, show cu reptile uriașe – anaconda, pitoni albinoși, boa, cobra imperială, aligator, tarantule și alte animale precum canguri, maimuțe, câini, pisici și ponei. Spectacolul continuă cu echilibristică în mâini pe motocicletă în arenă, show cu pirțtii din Caraibe și acrobație la înălțimea cupolei – 12 metri. Publicul va fi animat de cel mai renumit clown din România, Armando și de cei mai tineri artiști de circ – clownul Davidov în vârstă de 10 ani și Albert de doar 5 ani.
Dresori și artiști de renume internațional cum sunt Adriana Folco, Amedeo Folco, Robert Lagroni, Casandra va așteaptă să îi cunoașteți!

În pauza spectacolului, publicul va putea vizita gratuit elefanții, cangurul, șerpii, aligatorul, cămilele și se vor putea fotografia cu acestea.

Informații la telefon: 0744 – 407 366

Mai multe detalii: http://oradeashoppingcity.ro/ro/evenimente-cortina/item/1675-ultimele-4-zile-de-spectacole-circul-colosseum-%C3%AEn-parcarea-oradea-shopping-city

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 925
Cuvinte cheie: Oradea
andreea

Adaugat in urma cu 2631 zile, 15 Sep. 2015

Adaugat de Laura-Andreea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 101

  • Ai ceva de zis?

    .