poze the woman after 5pm oradea

The Woman after 5pm! Oradea

Bihor , Oradea. Joi 28 Septembrie 2017 17:00 - Joi 28 Septembrie 2017
Str. Anghel Saligny, Nr. 11

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/150

Din Conferința de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm, eveniment dedicat femeilor care schimbă comunități.

Educație. Inspirație. Dezvoltare – nu doar o înșiruire de cuvinte mari, ci întreg nucleul în jurul căruia gravitează scopul pe care The Woman și l-a propus încă din 2012. Am adunat o comunitate de peste 3000 de femei care se contopește în modernul zilelor noastre perfect. Credem că un singur om care are un mesaj puternic este motorul care dezvoltă comunități și chiar mai mult, o lume întreagă.

În fiecare an, luna martie este luna The Woman! Din Conferința de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm, eveniment dedicat femeilor care schimbă comunități.

The Woman reunește femeile de succes din România din diverse domenii, într-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Inspirația pentru generațiile următoare de femei independente și puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politică, fashion, finanțe, PR, management și nu numai.

Alături de speakeri de renume și parteneri, The Woman crește comunitatea matură care face ceea ce își propune, progresând an de an.

Am ales să subliniem importanța creșterii prin educație. Este firesc să discutăm mai atent pe marginea unui subiect care se întinde pe toate ariile și are implicații multiple. Femeile prin rolul lor funcțional și instinct sunt cele care nutresc educație și spirit de lider.

Mai multe detalii: http://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1523

Eveniment postat de organizator

libero events

Adaugat in urma cu 2560 zile, 19 Iul. 2017

Adaugat de Liberoevents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .