poze cursuri de creatie si teatru in oraselul copiilor

Cursuri de creaţie şi teatru în Orăşelul Copiilor

Bihor , Oradea. Vineri 26 Februarie 2010 18:00
Orăşelul Copiilor

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme

Orăşelul Copiilor şi Asociaţia Lucas organizează în fiecare marţi şi vineri, de la ora 18:00 ateliere de creaţie

Copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani pot realiza, sub îndrumarea unor specialişti, picturi pe sticlă sau pe figurine din ipsos, obiecte din hârtie şi carton, decoraţiuni din textile şi lemn, podoabe din mărgele, modelaje din pastă cu uscare rapidă, etc.

Primele două ateliere, din 26 februarie şi 2 martie, vor fi dedicate confecţionării de mărţişoare cu prilejul zilei de 1 Martie, respectiv felicitări şi ornamente decorative pentru 8 Martie.

Iar începând din 4 martie, Orăşelul Copiilor va găzdui din nou cursuri de teatru pentru cei mici. Administraţia Imobiliară Oradea reia aceste cursuri la solicitarea unor părinţi.
Cursurile se vor desfăşura în limbile română şi maghiară, în fiecare joi, de la ora 18:00. Prichindeii vor putea învăţa atât artă teatrală cât şi confecţionarea de păpuşi şi decoruri, mişcare scenică, dicţie şi elemente de scenariu şi regie. Cursurile vor fi predate de actori profesionişti de teatru pentru copii, iar în măsura interesului dovedit de cursanţi există posibilitatea de a fi cooptaţi inclusiv actori de la Teatrul de Stat Oradea.
Durata cursurilor este de trei luni, iar taxa de 160 lei include şi valoarea materialele ce urmează a fi folosite. La final, copiii vor juca într-o scenetă.

*sursa: www.bihon.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 713
monica

Adaugat in urma cu 3753 zile, 23 Feb. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .