poze conferinta invitatie la diversitate prin autenticitate

Conferinta: "Invitatie la Diversitate, prin Autenticitate."

Bihor , Oradea. Vineri 27 Octombrie 2017 19:00 - Vineri 27 Octombrie 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/30

O conferinta ce are ca punct central invitatia catre a intelege si a integra Autenticitatea in viata noastra

O conferinta ce are ca punct central invitatia catre a intelege si a integra Autenticitatea in viata noastra. Se cunoaste deja faptul ca Identitatea este un proces dinamic si continuu, influentat atat de trecut si amintirile noastre, cat si de mediul pe care il intalneste intr-un context prezent si pe parcursul vietii.

Temele abordate in aceasta conferinta sunt Identitatea si cum se formeaza aceasta, Mecanismele de Aparare-Adaptare construite pe parcursul vietii, Autenticitatea si manifestarea ei in viata noastra, Diversitatea si Libertatea.

Conferinta se adreseaza atat curiosilor de Sine si de ceilalti, cat si profesorilor, persoanelor care studiaza Psihologia, celor din ONG-uri si alte forme de suport si sustinere.

Un alt aspect important este fenomenul de bullying si cum influenteaza acesta identitatea noastra. O tema pe care as vrea sa o parcurgem impreuna spre a gasi solutii.

Pana la Conferinta, va invit sa va ganditi la urmatoarele intrebari:

De ce este mai usor sa repetam si mai greu sa aducem ceva nou in viata noastra? Ce credeti ca ne impinge catre schimbare? Ce inseamna Noul si Diversitatea si de ce uneori aceasta nu este acceptata? Ce trezeste in noi o persoana diferita? De ce este mai usor sa fim “asemanatori” si mai dificil sa fim “diferiti”? De ce intampinam cu atata greutate ceva diferit de noi si realitatea noastra? De ce cautam sa fim “pe placul” celorlalti semnificativi si cata energie consumam pentru asta? Care sunt beneficiile pentru care alegem sa “apartinem” in locuri in care simtim ca naturalul nostru nu apartine? Incotro se poate ajunge cu o astfel de atitudine?

Va astept curios si dornic de a impartasi cu voi!

#SePoateSiAltfel

Ne intalnim Vineri, 27 Octombrie, in Oradea. Incepem la ora 19:00 si terminam in jurul orei 21:30. Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.
Contributie: 30 de lei
Varsta: minim 18 ani
Locurile sunt limitate: maxim 30 de persoane.

Inscrieri: alexandru@batinas.ro
Titlul mesajului: CONFERINTA ORADEA

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/507234672974251/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&pnref=story

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 658

Eveniment postat de organizator

alexandru batinas

Adaugat in urma cu 1833 zile, 23 Sep. 2017

Adaugat de alexandrubatinas

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

  • Ai ceva de zis?

    .