poze ziua europei la oradea

Ziua Europei la Oradea

Bihor , Oradea. Duminică 8 Mai 2011 - Luni 9 Mai 2011

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte

Ziua Independenţei de Stat a României

Casa de Cultură a Municipiului va organiza duminica, 8 mai 2011, în parcarea din strada Independenţei un concert în aer liber, la care vor participa: Bandidos, Delia şi Narcotic Sound.

Luni, 9 mai 2011, pe holul Primăriei Oradea, cei interesaţi vor putea admira o expoziţie de artă fotografică organizată de Casa de Cultura a Municipiului Oradea în colaborare cu Asociaţia Euro Foto Art. Accesul la această expoziţie este gratuit.

Totodată, Primăria Oradea va găzdui cu ocazia acestui eveniment, şi o expoziţie de steaguri (aproximativ 200 de steaguri cu toate ţările lumii) organizată de d-na Chelu Iuliana şi Chelu Alexandrina. Fiecarea steag va fi expus pe un suport propriu. Întreaga expoziţie va putea fi admirată luni, 9 mai, încă de la intrarea în Primăria Oradea, iar apoi în incinta instituţiei, unde expoziţia va rămâne pentru aproximativ două săptămâni.

Tot luni, de la ora 10:00, în faţa Teatrului de Stat Oradea, municipalitatea va marca finalizarea lucrărilor de reabilitare a teatrului, moment la care vor fi prezenţi reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor.

De la ora 12:00 va avea loc o ceremonie militară şi depuneri de coroane la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie, manifestări organizate cu ocazia aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în Europa şi Zilei Europei.

Mai multe detalii: http://oradea.ro/stiri-si-evenimente/ziua-europei-si-ziua-independentei-de-stat-sarbatorite-la-oradea

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 3499 zile, 05 Mai. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .