poze expozitii atractive de arta fotografica oradea

Expoziţii atractive de artă fotografică - Oradea

Bihor , Oradea. Luni 2 August 2010 11:00 - Duminică 22 August 2010
Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, Piaţa 1 decembrie nr. 12

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Lucrări realizate de artiştii fotografi din oraşul Kazincbarcika – Ungaria

In continuarea programului expoziţional „VACANŢA 2010”, Asociaţia „Euro Foto Art”, oferă publicului din Oradea diferite expoziţii atractive de artă fotografică. De această dată, noua expoziţie care urmează să fie vernisată la începutul lunii august 2010, a fost alcătuită din aproximativ 100 de lucrări realizate de artiştii fotografi din oraşul Kazincbarcika – Ungaria.

În Oradea, membrii Asociaţiei Fotografilor „Felföldi” expun pentru prima dată. Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 02 august 2010, la ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, Piaţa 1 decembrie nr. 12, la care va fi prezent şi un grup de fotografi creatori din Kazinbarczika, în frunte cu preşedintele Asociaţiei, artistul fotograf Ádám Szatmáry-Király E.FIAP, şi la care organizatorii expoziţiei, Asociaţia „Euro Foto Art” şi Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, invită cu drag să participe pe toţi iubitorii artei fotografice.

Lucrările vor fi prezentate publicului de către criticul de artă Ramona Novicov, iar expoziţia va fi deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP, care va participa la evenimet şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

Momentele muzicale vor fi susţinute, aşa cum publicul vizitator s-a putut obişnuit în cei 20 de ani de exitenţă a Galeriei orădene, de artiştii Cvarteului de coarde „Varadinum” din Oradea.

Noua expoziţie, organizată sub înaltul patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 22 august 2010, în zilele de lucru, într orele 8:00 – 19:00. Intarea este gratuită.

Mai multe detalii: http://www.oradeapress.ro/2010/07/una-dintre-cele-mai-prestigioase-asociatii-fotografice-din-ungaria-va-expune-la-oradea/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 872
monica

Adaugat in urma cu 3594 zile, 25 Iul. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5143

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Cum a fost?
    sandu
    unika   21 Aug. 2010, 18:00:39

    Mai am o zi pana sa ajung la expozitie..


    .