poze proiect cultural romano maghiar creand schimbam lumea oradea

Proiect cultural româno-maghiar: “Creând, schimbăm lumea” - Oradea

Bihor , Oradea. Luni 3 Mai 2010
Casa de Cultură a Municipiului Oradea

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Primăria Oradea în colaborare cu Primăria din Debreţin

Proiectul cultural numit „Creând, schimbăm lumea” dă posibilitatea tinerilor artişti plastici să-şi promoveze creaţiile.
Participanţii la acest proiect trebuie să aibă vârsta maximă de 35 de ani şi să prezinte o dată cu depunerea formularului de înscriere, fie dovada că sunt studenţi ai unei Facultăţi de Arte Plastice, fie dovada absolvirii unei astfel de facultăţi sau dovada că sunt membri într-o asociaţie de arte plastice.
Formularul de înscriere se poate depune până la data de 24 aprilie 2010, la Casa de Cultură a Municipiului, de luni până vineri, între orele 10:00 -14:00 (personă de contact Adelina Turean). Depunerea operelor se va face la Casa de Cultură a Municipiului Oradea (persoană de contact Adelina Turean) în perioada 3 – 11 mai 2010, cu menţiunea că un artist plastic poate participa cu maxim trei opere.
Operele depuse trebuie să fie realizate în perioada 2008-2009 şi să nu mai fi fost expuse până acum în nicio altă expoziţie. Jurizarea concursului va avea loc la sfârşitul lunii mai, urmând ca în perioada 16 – 30 iunie să aibă loc, la Galeria de Arte Vizuale din Oradea, o expoziţie cu cele mai reprezentative opere din concurs.

*sursa: www.oradeapress.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 722
monica

Adaugat in urma cu 3713 zile, 08 Apr. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .