poze tara jucariilor la era park

Tara Jucariilor la ERA Park

Bihor , Oradea. Vineri 9 Decembrie 2011 16:00 - Sâmbătă 7 Ianuarie 2012
Calea Aradului, nr. 62

Categorii: Jocuri si Concursuri

In luna decembrie Oradea se transforma in Tara Jucariilor, odata cu cea mai noua atractie de la ERA Park. Decorul unic al taramului de basm s-a deschis weekend-ul trecut pentru oradenii de toate varstele si i-a primit cu cele mai frumoase decoratiuni de Sarbatori, soldatei de plumb si jucarii de plus.

Cea mai mare atractie a Tarii Jucariilor este Trenuletul cu Broscute, care va face astazi prima sa calatorie, ducandu-i pe cei mici intr-o lume de poveste. Cei mici vor putea porni in calatoria prin Tara Jucariilor, in fiecare zi intre orele 16:00 si 20:00.

Cei care se distreaza in luna decembrie la ERA vor avea ocazia sa dea o mana de ajutor pentru Vladut, un baietel de numai 3 ani care sufera de o boala grava: cancer la cap si la oase. Cu ajutorul celor care se vor plimba cu Trenuletul din Tara Jucariilor el va primi astfel cate un leu la fiecare cursa.

Micutii vizitatori ai ERA Park vor avea ocazia sa patrunda astfel intr-una dintre cele patru lumi extraordinare care compun Tara Jucariilor: Tinutul cadourilor uriase, Taramul marionetelor, Tinutul soldateilor si Tara dulciurilor, unde vor gasi la tot pasul jocuri si surprize. In turul lor prin Tara Jucariilor vizitatorii ERA Park vor putea admira uriasul Brad de Craciun decorat ca in povesti, globurile uriase sau scena in forma in toba. Cei mici vor fi fericiti sa descopere Fabrica de Zahar, in care isi vor confectiona singuri coifuri delicioase cu zahar colorat, in arome diferite si delicioase. In plus, in fiecare sambata si duminica, cei mici vor putea participa la ateliere de construit jucarii si decoratiuni de Craciun, intreorele 16:00 - 18.00.

Tot in luna decembrie, cei mici vor putea pleca acasa cu unul dintre cei 200 de ursuleti adorabili, premii la Tombola Iernii de la ERA Park. Pana isi vor gasi locul in casele oradenilor, ursuletii pot fi admirati intr-un brad gigant, de aproape 4 metri, situat in galeria comerciala de la ERA Park.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856
Cuvinte cheie: Oradea
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3132 zile, 09 Dec. 2011

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Oradea
omul fiinta adaptabila conferinta filmata

Omul Fiinta Adaptabila - conferinta filmata

Bihor, Oradea. Miercuri 15 Iulie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .