poze turneu de biliard la oradea shopping city

Turneu de Biliard la Oradea Shopping City

Bihor , Oradea. Sâmbătă 5 Iulie 2014 10:00
Oradea Shopping City, Calea Aradului, nr. 87

Categorii: Jocuri si Concursuri

Clubul Sportiv de Biliard si Snooker Blue Ball Players anunta organizarea unui turneu de biliard (bila 8) la Cortina Cinema Digiplex din ORADEA SHOPPING CITY.

Scopul acestui turneu este unul de promovare a biliardului si tot odata de cautare a noi jucatori, iubitori al acestui sport.
Turneul se organizeaza sub egida FEDERATIEI ROMANE DE BILIARD si este organizat in parteneriat cu Cortina Cinema Digiplex din ORADEA SHOPPING CITY, care va fii si gazda acestui turneu de promovare si desfasurare.
Turneul este programat sa aiba loc sambata, 5 iulie 2014, de la ora 10:00.
Tipul de joc este Bila 8 (FREE BALL), unul destul de popular in randul jucatorilor de billiard si se va juca in sistem piramidal cu simpla eliminare (piramida de 16, 32 sau 64, in functie de numarul de participanti).
Taxa de inscriere este de 30 de lei. Inscrierile se fac la Cortina Cinema Digiplex din cadrul Oradea Shopping City pana vineri, 4 iulie 2014, la ora 18:00.
La turneu poate participa orice iubitor de biliard indiferent de varsta, fiind un turneu de tip Open. Cei mai buni jucatori vor fi premiati cu medalii, cupe si diplome. Pentru primele 3 locuri se vor acorda si premii in bani.
Acest turneu de promovare intevine in pauza competitionala nationala care dureaza pana in 30 august 2014 cand va avea loc etapa a 4-a a Campionatului National de Biliard care se va desfasura la Cluj.
"INDRAZNESTE SA FII MAI BUN" este indemnul Clubului Sportiv de Biliard si Snooker Blue Ball Players si al Federatiei Romane de Bliard catre toti iubitorii de biliard si sunt asteptati se alature jucatorilor legitimati ai Clubullui Sportiv BLUE BALL PLAYERS.Pentru informatii:

ADRIAN OROS
Presedinte Clubul Sportiv Blue Ball Players
Vicepresedinte Federatia Romana de Biliard.
Tel.0740022173

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 933
Cuvinte cheie: Oradea
andreea

Adaugat in urma cu 2179 zile, 18 Iun. 2014

Adaugat de Laura-Andreea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 101

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .