poze cursuri de dans si canto

Cursuri de dans şi canto

Bihor , Oradea. Joi 25 Februarie 2010 13:30
Şcoala cu clasele I-VIII "Nicolae Bălcescu", Liceul "Lucian Blaga"

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Copiii din clasele II-XI din Oradea pot să participe, gratuit, la cursuri de dans popular şi de interpretare instrumentală şi vocală

Cursurile de dans se vor ţine la Şcoala cu clasele I-VIII "Nicolae Bălcescu" în fiecare joi, între orele 13.30 şi 15:30, şi la Liceul "Lucian Blaga", în zilele de marţi (între orele 12:00 şi 14:00) şi joi (între orele 12:00-16:00). Cursurile de interpretare instrumentală şi vocală vor avea loc în zilele de luni, între orele 13:00 şi 15:00, la Şcoala "Bălcescu", şi joi, între orele 17:00 şi 19, la Liceul "Lucian Blaga".

Iniţiatorii proiectului şi-au propus să sprijine câteva echipe artistice de dansuri populare şi de interpretare muzicală, care vor fi înfiinţate la Oradea. În cadrul proiectului, 110 elevi şi 30 de cadre didactice vor fi instruite. Elevii şi dascălii vor forma patru, respectiv cinci echipe de dansuri populare. Alţi 115 elevi vor fi pregătiţi pentru formarea a cinci echipe de interpretare vocală şi instrumentală. Acestea vor acompania echipele de dansatori. Peste 300 de elevi din Oradea vor participa la ateliere de artă populară.

Tabără
Cursurile se vor desfăşura până în luna noiembrie a acestui an, fiind întrerupte de vacanţa de vară. În vacanţa de vară, cei mai buni elevi vor participa la o tabără de folclor care va avea loc la Pădurea Neagră şi la Stâna de Vale.

Înscrierile se pot face la Adriana Luca (lukadriana@yahoo.com), pentru Liceul "Lucian Blaga" şi Alina Zaha (alinalumi@yahoo.com), pentru Şcoala "Nicolae Bălcescu".

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului "Folclorul Înnobilează Omul", de Asociaţia Ex Nobili Officio, Şcoala cu clasele I-VIII "Nicolae Bălcescu", Liceul Teoretic "Lucian Blaga" în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Sindicatul Liber din Învăţământ Bihor şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Bihor. Proiectul este finanţat de Guvernul Islandei, Principatul Liechtensteinului şi Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European.


*sursa: www.bihon.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1259
Cuvinte cheie: 2010 , Curs , canto , dans , tabara , Evenimente Oradea
monica

Adaugat in urma cu 3754 zile, 23 Feb. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .