poze concert fuego colindator la portile cerului

Concert Fuego - Colindator la portile Cerului!

Bihor , Oradea. Joi 6 Decembrie 2018
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice- "COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!"

urneul va debuta pe 3 și se va încheia pe 29 decembrie, poposind în mai toată România, dar și în Republica Moldova. Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate.

Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice! Detalii găsiți pe site-urile artistului – www.paulsurugiu-fuego.ro, www.artbyfuego.ro, dar și pe pagina de Facebook a lui Fuego – Paul Surugiu-Fuego Official! Nu ratați așadar, cel mai important eveniment al lunii decembrie, spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego!

Pret bilet 80 lei

Mai multe detalii: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/216/fuego-colindator-la-portile-cerului-casa-de-cultura-a-sindicatelor-oradea-oradea-6-decembrie-2018

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 469
Cuvinte cheie: Oradea
valentina

Adaugat in urma cu 46 zile, 29 Oct. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1217

Alte Evenimente din Oradea
concert pinholes

Concert Pinholes

Bihor, Oradea. Duminică 16 Decembrie 2018
concert bucovina

Concert Bucovina

Bihor, Oradea. Vineri 18 Ianuarie 2019
targul de craciun din oradea 2018

Târgul de Crăciun din Oradea 2018

Bihor, Oradea. 6 Dec 2018 - 31 Dec 2018
puterea nebanuita a vulnerabilita ii

Puterea Nebănuită a Vulnerabilității

Bihor, Oradea. 19 Dec 2018 - 19 Dec 2018
  • Ai ceva de zis?

    .