poze fluturi pe asfalt pinholes live in moszkva kavezo

Fluturi Pe Asfalt / Pinholes - Live in Moszkva Kávézó

Bihor , Oradea. Sâmbătă 26 Martie 2016 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Fluturi Pe Asfalt / Lansarea albumului Munți Sub Mări - Invitați: Pinholes - Moszkva Kávézó

Support: 12 RON

Fluturi Pe Asfalt (Cluj Napoca)
La puțin peste 3 ani de la albumul de debut „Reconstituire”,Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”. Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015 alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul grupului, dar menținându-și, în același timp, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.
Fluturi Pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca, iar după o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România, creindu-și în proces un statut de cult. De atunci și până acum au cântat alături de formații românești deja consacrate, precum Luna Amară sau Alternativ Quartet, dar și nume de pe scena internațională, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.

Pinholes (Iasi/Cluj/Bucuresti)
Pinholes este un proiect muzical din Iași, ce a luat ființă în urmă cu 4 ani. Istoria s-a derulat repede de atunci și până acum, iar Pinholes au depășit repede granițele locale, susținând multiple concerte prin toate punctele țării. Pe parcus au fost lansate și două albume full-lenght, Zmei (2013) si Era Pietrelor Neșlefuite (2015). Lansarea celui din urmă a fost însoțit și de un turneu de 14 date (Best Alternative Newcomers Tour) în principalele orașe ale țării. Albumul Era Pietrelor Neșlefuite a incheiat o etapă experimentală pentru Pinholes, funcționând în același timp și ca un punct de reper și de stabilitate al istoriei formației. În prezent, Pinholes lucrează la un nou album, iar pentru a alimenta așteptarea noului material, formația publică periodic online înregistrări live din arhiva personală, denumite ca și seria HAOTIC. Spre mijlocul anului va fi publicat cel de-al doilea material din această serie, intitulat Haotic II - Despre starea de zbatere.

Pret bilet: 12 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 658
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Oradea
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1790 zile, 05 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 1 Feb 2021 - 1 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .