poze implant pentru refuz nor la oradea

Implant pentru Refuz & NOR la Oradea

Bihor , Oradea. Sâmbătă 2 Decembrie 2017 19:00
Moszkva Kávézó, str. Moscovei nr. 8

Categorii: Muzica si Concerte

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 22 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate.

Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce), Raul Oros (chitară), Sammy Tuli (chitară), Cristi “Copex” (bass) și Lucian Hulban (tobe)
Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc.

Pe 2 decembrie, Implant pentru Refuz & N.O.R. vă așteaptă în Moszkva la un concert recomandat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate

Biletele se găsesc la bar în Moszkva Kávézó şi costă 20 lei în avans şi 25 de lei în seara concertului la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 400
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 992 zile, 23 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Oradea
scoala de numerologie romeo popescu

SCOALA DE NUMEROLOGIE - Romeo Popescu

Bihor, Oradea. 2 Sep 2020 - 2 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .