poze lansare album roadkillsoda

Lansare album - RoadKillSoda

Bihor , Oradea. Sâmbătă 25 Octombrie 2014 20:00
str. Moscovei nr. 8 - Moszkva Kávézó

Categorii: Muzica si Concerte

Rurbanizator organizează în data de 25 octombrie 2014, concertul de lansare de album „Yo No Hablo Ingles” a trupei RoadkillSoda în Oradea. Evenimentul va avea loc în incinta Moszkva Kávézó, str. Moscovei nr. 8, începând cu ora 20.00. Pretul unui bilet este de 15 lei si se poate achizitiona de la intrare.

RoadKillSoda este un proiect rock 'n roll cu influenţe stoner şi sludge metal. Membrii trupei activează în alte formaţii cunoscute, precum Luna Amara, Tep Zepi sau Mediocracy. În octombrie 2011 trupa işi lansează albumul de debut intitulat "A Fucked Up Trip Gone Bad". Se autodescriu ca "rock 'n roll with a bad temper". Este una din puţinele formaţii de stoner metal din Romania, readuce pe scena stilul oldschool cu tricouri homemade, blugi rupi şi inregistrari pe casete, toate pe principiul DIY – “do it yourself”. În cei doi ani de activitate, trupa a lansat un EP care poate fi descărcat gratuit şi s-a bucurat de critici pozitive din partea publicului şi a producatorilor de specialitate.

RoadkillSoda înseamna:
Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) - voce;
Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51, ex-Luna Amara) - chitara;
Victor “Vava” Ferezan (Tep Zepi) - bas;
Alex “Para” Ghita (Mediocracy, Traum, Environments) - tobe.

Noul album "Yo No Hablo Ingles" va fi disponibil prin Universal Music România în formatele de dublu CD şi dublu vinyl, urmând ca în curând să fie anunţate preţurile şi linkurile pentru precomenzi. Pentru „Yo No Hablo Ingles” RoadkillSoda a a lucrat cu un artist cu pedigree în stoner, Arthur Seay (Unida, House of Broken Promises), masterul albumului fiind făcut la studioul legendarului chitarist, in BitterSand Studio, California.

Rurbanizator este un proiect care promovează activităţi culturale şi artistice. Scopul acestuia este de a amenaja un spațiu creativ unic, implicarea în organizarea de concerte, conferințe, workshop-uri, expoziții, vernisaje și altele. Rurbanizator reprezintă un mecanism de cultură rurală şi urbană

Parteneri: Universal Music Romania, Zile si Nopti, Moszkva Kávézó.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/715649605172583/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 473

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 2046 zile, 20 Oct. 2014

Adaugat de ligiacalinescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .