poze luna amara acustic in cetatea oradea

Luna Amară acustic în Cetatea Oradea

Bihor , Oradea. Sâmbătă 10 Iunie 2017 16:00
Cetatea Oradea

Categorii: Muzica si Concerte

Luna Amara (OFFICIAL) deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Oradea pe 10 iunie în Cetatea Oradea.

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea!

Trupa Luna Amară va deschide seria de concerte acustice pe 10 iunie în Cetatea Oradea. Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.
Biletele la concerte se gasesc in reteaua iabilet si costa 25 de lei in avans si 30 de lei in seara concertului la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 704
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 1117 zile, 12 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .