poze  unholy trinity tour oradea 2015 abyss rock metal

Unholy Trinity Tour Oradea 2015 @ Abyss Rock & Metal

Bihor , Oradea. Marţi 20 Octombrie 2015 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Unholy Trinity Tour 2015 este reeditarea turneului cu acelasi nume din 2013 in format Do It Yourself prin care trei trupe reprezentative a scenei metal din Brasov (Indial Fall, CodeRed si W3 4R3 NUM83R5) sustin concerte in nu mai putin de 12 orase.

Numai in seara concertului, la intrare, puteti cumpara abonament la Rockstadt Extreme Fest 2016 la un pret promo de 130 lei !

INDIAN FALL - Black Metal
Lansata in 1996, Indian Fall a fost trupa care a impus un nou standard in materie de compozitie si sunet, odata cu lansarea albumului Pathfinder, considerat si in acest moment unul din cele mai bune materiale discografice din istoria muzicii metal romanesti. Urmat de alte doua discuri, Indian Fall pregateste in acest moment un nou material discografic, caracterizat prin aceeasi muzica black metal, pasaje death metal si momente progresive, cu multa tehnicitate si melodie. Toamna lui 2015 marcheaza si lansarea unui nou album full-length.

CODERED - Death Metal
Reprezentanti de seama ai scenei death metal din Romania, Code Red impresioneaza prin complexitatea muzicala, diversitate si originalitate. Albumulul de debut, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, poate fi ascultat integral aici(https://soundcloud.com/coderedro/code-red-dominions-of-our). Discul a fost masterizat de Brian Elliott, in celebrul Mana Recording Studios, in Florida, USA.


W3 4R3 NUM83R5 - Melodic Metalcore
Acest proiect continua activitatea defunctei Deliver The God intr-o componenta similara dar cu o abordare metal mai melodica.

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 687
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Oradea
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1767 zile, 12 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Oradea
omul fiinta adaptabila conferinta filmata

Omul Fiinta Adaptabila - conferinta filmata

Bihor, Oradea. Miercuri 15 Iulie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .