poze gasca zurli la oradea

Gasca Zurli la Oradea

Bihor , Oradea. Sâmbătă 11 Iunie 2016 17:00
Era Park

Categorii: Spectacole si Filme

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de teatru privat pentru copii, revine la Era Park Oradea, pe 11 iunie, de la ora 17:00, cu spectacolul ”Vreau pupic de noapte bună”.

Cel mai inedit teatru privat pentru copii vine la Oradea cu un show educativ, interactiv și vesel, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să radă şi să aplaude alături de îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.
Spectacolul este cu intrare liberă, astfel încât prietenii din Gașcă îi invită la distractie sub cupola Era Park pe toți copiii și părinții. Pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni, ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să se poată bucura de frumusețea tuturor momentelor care vor avea loc în timpul evenimentului.
„Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de lungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Personajele din Gașca Zurli știu cum să transforme aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune
Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva și vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 889
Cuvinte cheie: Oradea
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 1457 zile, 31 Mai. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .