poze magicienii mo ului

Magicienii Moșului

Bihor , Oradea. Miercuri 5 Decembrie 2018 18:00
Filarmonica Oradea, Strada Moscovei nr. 5

Categorii: Spectacole si Filme

Cum? Nu stiati? În data de 5 decembrie, de la ora 18:00 Mos Nicolae va așteapta într-o atmosfera magica la Filarmonica de Stat din Oradea!

Magicienii Eduard și Bianca va prezinta un spectacol de magie extraordinar, ideal pentru perioada sarbatorilor și potrivit pentru intreaga familie.
Vino sa vezi un stil de magie nou, modern în care tehnologia se împleteste cu magia, iar elementele dintr-o simpla proiectie video pot prinde viata.

In spectacolul „Magicienii Mosului”, Eduard și Bianca va pregstesc aparitii și disparitii de obiecte si chiar persoane, numere de magie interactive și multe multe zambete, iar toti cei care participa vor primi cadouri si surprize!Spectacol recomandat copiilor peste 3 ani.

Durata: 45 de minute

Rezervări la: 0742230682

Pret bilet: copii – 10 lei, adulti – 15 lei


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 263
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 554 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .