poze teatru mascariciul cu horatiu malaele

Teatru: "Măscăriciul" - cu Horatiu Malaele

Bihor , Oradea. Miercuri 12 Decembrie 2018
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Spectacole si Filme

Horațiu Mălăele revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, miercuri, 12 decembrie, începând cu ora 19:00.

Măscăriciul este un spectacol inspirat de piesa Cântecul lebedei de A.P.Cehov şi ne vorbeşte despre frământările unui actor. Relaţia dintre cele două personaje Vasili Vasilici Svetlovidov - Horaţiu Mălăele şi Nikita Ivanici - Nicolae Urs este una delicată şi constituie un important punct de plecare în descoperirea unei lumi pe care puţini o cunoaştem cu adevărat. Horaţiu Mălăele ne dă ocazia să privim în spatele scenei, să aflăm ce se întâmplă cu Vasili Vasilici după ce se trage cortina şi reuşeşte să ne păstreze atenţia pe tot parcursul spectacolului inserând momente care fac publicul să izbucnească în râs deşi se poate simţi un iz de amărăciune în toate replicile acestuia.
O discuție între doi prieteni, o incursiune printre roluri celebre, oftat, meditat, nostalgie, scena unui teatru de provincie, demonstrație a pasiunii pentru artă, vise spulberate, final tragic. Horațiu Mălăele descrie spectacolul astfel: "Fragmente, scene mici, pasaje din monologuri celebre, din roluri jucate sau doar visate, dorite. Momente speciale, regizate și interpretate cu mijloacele sensibilității, edificiu pe care este, de fapt, construit tot spectacolul".
Aportul oferit de Niculae Urs (în rolul lui Nikita Ivanici) este unul plin de farmec, scenele în care acesta îi interpretează pe Cezar sau Julieta stârnind zambetele publicului.
Un omagiu adus actorului și creației acestuia, povestea lui Vasili Vasilici Svetlovidov (omul de teatru ajuns la apogeul carierei, interpretat de Horațiu Mălăele) și a sufleorului său fidel (interpretat de Niculae Urs) reușește de fiecare dată să umple sala de spectacol.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete: 60, 80, 100, 120 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 795
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Oradea
valentina

Adaugat in urma cu 1984 zile, 23 Oct. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1587

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .