poze targul de produse traditionale in preajma craciunului

Targul de Produse Traditionale in preajma Craciunului

Bihor , Oradea. Vineri 16 Decembrie 2011 09:00 - Duminică 18 Decembrie 2011
ERA Shopping Park Oradea

Categorii: Targuri

Targul de Produse Traditionale in preajma Craciunului


Pregatind Craciunul, ERA Park ii invita pe oradeni la un Targ de Produse Traditionale, naturale si delicioase. Targul se va desfasura de vineri pana duminica si isi asteapta vizitatorii in fiecare zi de la 10:00 la 20:00.
La targ oradenii vor putea gasi o gama variata de produse aduse de peste 25 de producatori si comercianti din Oradea si intreg judetul Bihor. Astfel, oferta din acest weekend cuprinde preparate din carne, zacusca, muraturi, legume si fructe, placinte calde si paine de casa. Cei pasionati de dulciuri vor putea degusta cozonacii de Craciun si diferitele tipuri de miere, iar domnii se vor putea aproviziona pentru sarbatori cu palinca sau vin.
Targul de Cadouri de Craciun al Scolilor
In cinstea sarbatorilor de iarna si pentru a intinde o mana de ajutor copiilor defavorizati, scolile din Oradea s-au reunit in cadrul Craciunul elevilor – Targul de iarna al elevilor, eveniment organizat de Institutia Prefectului Bihor impreuna cu ERA Shopping Park. Astfel, miercuri si joi, pe 14 decembrie, incepand cu ora 18:00 si pe 15 decembrie, la ERA Park vor expune spre vanzare obiecte si cadouri de sezon mai multe scoli generale, colegii, grupuri scolare, licee si asociatii cu profil umanitar din municipiul Oradea. Veniturile obtinute vor fi donate de catre tineri catre copii defavorizati din Oradea.
Continua aventura in Tara Jucariilor
Si in acest weekend continua aventura micilor oradeni in Tara Jucariilor. Sambata si duminica, ei vor putea participa la ateliere de construit jucarii si decoratiuni de Craciun, intre orele 16:00 - 18.00, iar intre 16:00 si 20:00 vor putea face o plimbare cu Trenul cu Broscute. In turul lor prin Tara Jucariilor vizitatorii ERA Park vor putea admira Bradul de Craciun decorat ca in povesti, globurile uriase sau scena in forma in toba. In plus, cei mici vor fi fericiti sa descopere Fabrica de Zahar, in care isi vor confectiona singuri coifuri delicioase cu zahar colorat, in arome diferite si delicioase.
Mos Craciun va fi prezent si in acest weekend la ERA Park, se va intalni cu cei mici si le va asculta cele mai arzatoare dorinte de sarbatori.


Accesul la ERA Park se poate face cu urmatoarele mijloace de transport in comun: Nr. 23 din Cartierul Cantemir si Nr. 19 din CartierulRogerius (ambele linii circula din ora in ora).
ERA Shopping Park este cel mai mare proiect comercial dezvoltat in Oradea, la finalizarea sa urmand sa beneficieze de o suprafata construita de aproximativ 78.000 mp cu o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie comerciala de 7.500 mp NLA si peste 40 de magazine, avand ca ancore solide hypermarket-ul Carrefour (15.100 mp NLA), Bricostore DIY (9.592 mp NLA) si Altex Megastore (3.192 mp NLA) – deschise din 2009, plus, in viitor, Mobexpert (8.000 mp NLA) si Cinema City (3.000 mp NLA). Cu peste 70 de magazine in oferta, Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna 2011. Parcarea exterioara ofera peste 2.000 de locuri.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 855
Cuvinte cheie: Oradea

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3212 zile, 16 Dec. 2011

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Oradea
initiere in taiji stilul chen

Initiere in taiji stilul Chen

Bihor, Oradea. 1 Oct 2020 - 8 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .