poze zilele comunei paleu

Zilele Comunei Paleu

Bihor , Paleu. Sâmbătă 27 Iunie 2009 10:00
Săldăbagiu de Munte

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Primăria şi Consiliul Local Paleu organizează în zilele de 27 şi 28 iunie, o serie de manifestări cultural-artistice şi sportive, dedicate Zilelor comunei.

Deschiderea festivă va avea loc mâine, 27 iunie, de la ora 15.00, la Căminul cultural din Paleu, după care activităţile se vor muta în localitatea Săldăbagiu de Munte.

Cu acest prilej, îşi vor da concursul: majoretele din Paleu, grupul de majorete de la Centrul Cultural Hosszupalyi, Ungaria, grupul de copii de la grădiniţa şi şcoala din Paleu, trupa de teatru amator a asociaţiei pensionarilor din Hosszupalyi etc. Începând cu ora 18.00, vor evolua trupele: Mad Street, Pay Girls, Tini Dance Center, precum şi Star Group, după care, în jurul orei 22.00, vor intra în scenă invitaţii din Ungaria - Hip Hop Boys. Seara se va încheia cu discotecă. Sărbătoarea va continua duminică, 28 iunie, cu o serie de programe artistice susţinute de copii de la grădiniţele şi şcolile din Săldăbagiu de Munte şi Uileacu de Munte, iar la ora 17.00, va avea loc o demonstraţie de arte marţiale. Seara, de la ora 20.20, sunteţi invitaţi la o prezentare de rochii de seară şi de mireasă. Nu vor lipsi concertele şi, bineînţeless, focul de artificii

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2047
Cuvinte cheie: Paleu
vinsieu

Adaugat in urma cu 3931 zile, 26 Iun. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

  • Ai ceva de zis?

    .