poze festivalul celtic transilvania la beclean

Festivalul Celtic Transilvania la Beclean

Bistrita-Nasaud , Beclean. Vineri 22 Iulie 2016 20:00 - Duminică 24 Iulie 2016

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul Celtic Transilvania, ajuns la cea de-a treia ediție, se va desfășura în perioada 22-24 iulie 2016, în Beclean, Bistrița Năsăud. Festivalul este un eveniment complex, unic în România, şi chiar în estul Europei, în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica. Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici, în cadrul căruia vor fi aduse în atenția publicului, printr-o atmosferă inedită, aspecte mai puțin cunoscute ale vieții celților care între sec. V I. Hr. – IV D. Hr. au trăit în imediata apropiere a orașului Beclean.

Pe scena festivalului Celtic Transilvania vor urca GOD, Bucovina, Dirty Shirt, Harmasar, Selfish Murphy, Ad Hoc, Arhaic, Ashaena și mulți alții. Accesul publicului la festival va fi gratuit.

Se dorește ca prin intermediul acestui eveniment organizat sub forma unui festival de trei zile, să se atragă atenția publicului asupra modului de viață din perioada epocii La Téne. Dorim să atingem aspecte ale războaielor dintre ei și daci, dar și aspecte legate de folclorul și mesteșugurile acestei civilizații.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 877
Cuvinte cheie: Beclean
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2866 zile, 24 Mai. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Beclean
festivalul celtic transilvania 2024

Festivalul Celtic Transilvania 2024

Bistrita-Nasaud, Beclean. 19 Iul 2024 - 21 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .